Інтернет - магазин Vanna-kimnata.com - фабричні меблі для ванних кімнат

Інтернет - магазин Vanna-kimnata.com - фабричні меблі для ванних кімнат

Укрінформ

Українськi меблi для  ванних кiмнат давно успішно продаються в Латвії, Литві, Словенії, Польщі, Швейцарії та Німеччині.

Vanna-kimnata.com - інтернет-магазин меблів для ванної, і на правах офіційного представника пропонує придбати виробничі меблі - різноманітні дзеркала, функціональні патенти та оригінальні тумби для ванних кімнат виробників «Botticelli» та «Juventa».

Усі товари, які будуть замовлені з каталогу інтернет-магазину Vanna-kimnata.com, доставляються вже в зібраному вигляді. Кожна одиниця меблів відрізняється жорсткою конструкцією та високою геометричною точністю. Існує також можливість заміни або реставрації окремих видів деталей для виробів і все це за цілком символічну ціну.

Спеціалістами розроблені варіації підключень сантехнічних вузлів без необхідності проводити додаткові зміни конструкцій труб. За товар можна розплатитися, використовуючи будь-яку зручну форму оплати. За рахунок компанії проводиться безкоштовна доставка великих партій.

Компанія постійно вдосконалює вже існуючі моделі або розробляє нові проекти. Упаковуються всі товари особливим чином, щоб забезпечити збереження цілосності виробу при перевезенні. Це дозволяє транспортувати меблі, починаючи з конвеєрного верстату та до адресата, тобто до ванної покупця.

Чудова якість за доступною ціною. Продукція компанії максимально відповідає ціновій якості.

Під час ремонту ванної кімнати обирати меблі в одному місці набагато зручніше, не треба роз'їжджати в пошуках необхідних предметів по різним магазинам. Магазин меблів Vanna-kimnata пропонує придбати будь-які необхідні меблі для ванної кімнати, а також плиту та сантехніку.

Партнери компанії виготовляють якісну сантехніку з хрому та нержавіючої сталі, що гарантує стійкість від появи неприємної корозії. При покупці цільного комплекту для ванної кімнати, покупці отримують знижку, приємні акції передбачають отримання подарунків.

Фабрика технічно оснащена повністю, зконструйована за спільним італійським та українським інженерним проектом. Італійське обладнання дозволило отримати повну автоматизацію виробництва, що виключає появу помилок, недоліків та дрібних дефектів повністю. Особлива система фільтрації дозволяє піклуватися про екологію та переробляти відходи самостійно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-