В Україні проведуть першу чесну Black Friday

В Україні проведуть першу чесну Black Friday

Укрінформ

В нашу країну нарешті прийшла справжня американська Black Friday. Розпродажі «Чорної п'ятниці» проводяться в Україні порівняно давно, але всі вони були, м'яко кажучи, далекі від традицій США.

Якщо великі роздрібні мережі в Америці проводять «Чорну п'ятницю» з основною метою розпродати залишки на складах, щоб заповнити їх новим товаром, то в Україні, найчастіше, це просто чергові знижки, реальний розмір яких не перевищує 5-10%. Але компанія MOYO.ua оголосила, що починаючи з цього року буде проводити Black Friday в кращих американських традиціях.

У роздрібних магазинах мережі MOYO і на сайті moyo.ua покупцям буде доступно більше 6 500 видів товарів. Всі вони будуть продаватися з дуже високими знижками — дві третини з них з дисконтом в розмірі 75%. Так, багато товарів MOYO буде продавати собі в збиток. Крім того, багато виробників представлять свої новинки і топові моделі за «смачними» цінами.

З огляду на те, що в «Чорну п'ятницю» кур'єри і служби доставки працюватимуть з піковими навантаженнями, компанія MOYO пропонує тим, хто не хоче чекати, забирати товар в будь-якому з магазинів мережі. Крім того, навіть якщо оформити замовлення вночі, він буде готовий до видачі вже через 20 хвилин в цілодобовому магазині на Марка Вовчка, 18а.

Щоб не пропустити початок Black Friday, ви можете залишити свій e-mail на спеціальній сторінці https://www.moyo.ua/black-friday/. Як тільки товари зі знижками стануть доступні для покупки, ви отримаєте сповіщення на свою поштову скриньку. Головне, після цього встигнути купити найцікавіші пропозиції, поки товари ще будуть на складі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-