19 листопада 2017 року в Музеї історії Києва відбудеться другий благодійний аукціон «Подаруй дитині казку»

19 листопада 2017 року в Музеї історії Києва відбудеться другий благодійний аукціон «Подаруй дитині казку»

Укрінформ

Офіційне відкриття виставки-експозиції картин відомих українських митців, які надають свої картини для проведення благодійного аукціону – 16 листопада о 18.30 в Музеї історії Києва за адресою: вул. Б. Хмельницького, 7 (де можна буде поспілкуватись з організаторами, митцями, керівництвом музею).

Мета аукціону – зібрати кошти на мікроавтобус для транспортування онкохворих дітей з відділень лікарень до реабілітаційного центру «Казковий світ», що діє при міжнародному благодійному фонді «Сильні духом».

Перший аукціон приніс свої результати – більша частина коштів на автобус для дітей вже зібрана! Зупинитися на півдорозі – неможливо! До другого аукціону підготовлено ще більше унікальних творів українських митців, ознайомитись з якими можна завдяки цьому каталогу (http://bit.ly/2h5mK4l)

Всі бажаючі запрошуються стати учасником благодійного заходу, адже разом творити казку набагато легше!

Фонд «Сильні Духом» займається реабілітацією дітей хворих на рак, ВІЛ та розсіяний склероз.

Засновниця фонду Рівіль Кофман – мати чотирьох дітей, кваліфікований психолог, змогла перемогти свою "невиліковну хворобу" і тепер допомагає дітям боротися з раковими захворюваннями.

Вона працює з дітьми методами казко- та арт- терапії й застосовує ці практики вже більше 15 років. Рівіль працює з дітьми методами казкотерапії та арт-терапії – ігрового моделювання за допомогою уяви, яке не замінює традиційне лікування, а створює позитивний фон, і у дитини все виходить. Рівіль застосовує ці практики більше 15 років та впевнена, що без позитивного настрою та віри перемогти хворобу дуже складно.

«Рак і розсіяний склероз не змогли зупинити моє бажання допомагати хворим дітям. Навпаки, я стала сильнішою і кориснішою. Коли вперше пішла до онкохворих дітей з ляльками, сама ледве стояла на ногах. Але діти так сміялись під час моєї вистави, що я забула про свої проблеми і почала думати про те, щоб ще таке влаштувати дітворі, щоб не було сумно. І влаштувала!

З тих пір, я і стала у дітей феєю Рівочкой. Чому феєю? Напевно тому, що будь-який позитив приносить з собою дива. Допомога дітям допомогла мені видужати не тільки тілом, а й душею.

Мені подобається допомагати тим, хто потребує допомоги.

Подобається залучати до чесноти своїх друзів і просто хороших людей.

Рада, що навколо мене зібралося багато позитивних людей. Творити добро завжди добре!» – говорить Рівіль Кофман.

Для дітей, яким потрібна допомога, Рівіль (а тепер всі дітки та їх батьки звуть її просто – Фея) створила «Казковий світ» – дитячий реабілітаційний центр з тематичними кімнатами на вул. Обсерваторній, 25 в м. Києві, до якого привозять малечу з усіх онкологічних відділень м. Києва. Дітям подобається приїжджати до центру, адже так вони мають можливість залишити приміщення лікарні та "поринути в казку".

На сьогодні Фонду потрібний мікроавтобус для комфортного транспортування дітей. Зараз поїздки до центру «Казковий світ» здійснюються на таксі, але специфіка захворювання та стан дітей потребує спеціально обладнаного власного транспорту.

Більше інформації – на сторінках фейсбук:

https://www.facebook.com/PodaryuDutuniKazku

https://www.facebook.com/siladuha.fairy

«Вчасно розказана казка для дитини означає стільки ж, скільки психологічна консультація для дорослого. Відмінність тільки в тому, що від дитини не вимагають вголос робити висновки і аналізувати, що з нею відбувається: робота йде на внутрішньому, підсвідомому рівні.»

(Рівіль Кофман)

Запрошуються засоби масової інформації для висвітлення заходу

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-