Жителям «вибухової» Павлівки направлено 633 тис. грн компенсації за будматеріали на відновлення домівок

Жителям «вибухової» Павлівки направлено 633 тис. грн компенсації за будматеріали на відновлення домівок

Укрінформ
Мешканцям постраждалої від вибухів на калинівському арсеналі Павлівки, які самостійно купували будматеріали для відновлення пошкоджених боєприпасами домівок, направлено на відшкодування цих витрат 633 тис. гривень.
«За оперативною інформацією, станом на 13 листопада  157 жителям с. Павлівки, Калинівського району направлено кошти на загальну суму 633 тис. грн. через Укрпошту на відшкодування за самостійно придбані будівельні матеріали на відновлення домогосподарств, пошкоджених внаслідок НС що склалася 26 вересня 2017 р. в м. Калинівці», - йдеться у повідомленні.
Зазначається, що Калинівська райдержадміністрація уклала угоди з виробниками та постачальниками вікон на придбання та монтаж металопластикових конструкцій для житлових будівель с. Павлівки. Наразі такі угоди укладено з п’ятьма  профільними компаніями.
Станом на понеділок Калинівською райдержадміністрацією здійснена оплата за металопластикові конструкції (вікна) для 97 житлових будинків с. Павлівки.
В ОДА  що відповідно до процедури використання бюджетних коштів Калинівська райдержадміністрація через управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації здійснює виплати по відшкодуванню населенню вартості самостійно придбаних будівельних матеріалів на відновлення пошкоджених домогосподарств.
Відшкодування здійснюється на підставі затвердженого районною комісією з питань ТЕБ та НС переліку документів необхідних для здійснення виплати відшкодування населенню за самостійно придбані будівельні матеріали на відновлення пошкоджених домогосподарств, які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації 26 вересня 2017 року в м. Калинівка. Йдеться про відповідну заяву, завірену сільським голово, товарні чеки, квитанції та накладні на придбані будматеріали, акти обстеження та дефектні акти, а також документи, що посвідчують особу та довідки про ідентифікаційний код.
Всі чеки, накладні і квитанції надані жителями постраждалих житлових будинків, акумулюються. Голова територіальної громади готує і надає  на району комісію з питань ТЕБ  та НС списки для виплати відшкодування населенню витрат за придбані будівельні матеріали на відновлення пошкоджених домогосподарств та інші цілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-