У Вінниці забезпечують інфраструктурну доступність

У Вінниці забезпечують інфраструктурну доступність

Укрінформ
У Вінниці для покращення інфраструктурної доступності цьогоріч обладнали 39 пандусів на пішохідних переходах.
Про це на своїй сторінці у «Фейсбуку» повідомив вінницький міський голова Сергій Моргунов (https://www.facebook.com/SAMorgunov/posts/943779915773105).
«Коли ми говоримо про Вінницю як місто, комфортне для життя, дуже важливо забезпечити інфраструктурну доступність. Зокрема, адаптувати для людей з інвалідністю наші вулиці. Упродовж цього року у місті обладнали 39 пандусів на пішохідних переходах та інших об'єктах благоустрою», - повідомив Моргунов.
За його словами, наразі у місті тривають роботи з пониження бордюрів з подальшим влаштуванням пандусів ще на 9 ділянках, в основному – біля навчальних закладів та зупинок громадського транспорту. 
Окрім того, адаптують для людей з особливими потребами й зупинки громадського транспорту. За 10 місяців поточного року у Вінниці влаштовано півкілометра підвищених платформ, 14 зупинок оснащено тактильними дорожними покажчиками. Також встановлюється напрямне огородження для слабозрячих для безпечного руху біля пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту тощо. 
Що до останнього, то наразі КП «Вінницька транспортна компанія» використовує 45 низькополих тролейбусів та 66 автобусів з низькою підлогою, а також 6 трамваїв VinWay зі спеціальною низькопідлоговою вставкою. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-