Вінницькі транспортники випустили сьомий трамвай власного виробництва

Вінницькі транспортники випустили сьомий трамвай власного виробництва

Укрінформ
Фахівці КП «Вінницька транспортна компанія» виготовили сьомий трамвай власного виробництва VinWay. Новенький 32-метровий вагон, який  готується стати на рейки, презентували під час виїзної наради вінницького міського голови. 
«Вже сьомий  VinWay готується стати на рейки. Майстри нашої транспортної компанії, як і попередні 32-метрові трамваї на три секції, модернізували його на базі чеського КТ-4UA. Розрахований так само на 306 пасажирів, і, зокрема, пристосований для користування людей з обмеженими функціональними можливостями», - написав за підсумками презентації вінницький мер Сергій Моргунов.
За його словами, у салоні VinWayє доступ до Wi-Fi, його обладнано відео реєстратором. Низька підлога нового трамваю сприяє зручній посадці не тільки людей з інвалідністю, а й батьків з дитячими візочками та людей поважного віку. До того ж, виробники  прислухалися до зауважень містян і вдосконалили конструкцію сходів нового трамваю. 
Наразі працівники депо КП «Вінницька транспортна компанія»  працюють над четвертим трамваєм власного виробництва, випуск якого запланований на поточний рік, - йдеться про 16-метровий вагон VinWay. Завершити роботу над восьмим модернізованим трамваєм у компанії планують до кінця грудня.
Паралельно з виготовленням вінницьких трамваїв, у місті планово оновлюється й парк муніципальних автобусів та тролейбусів, аби у Вінниці городян перевозив комфортний і безпечний громадський транспорт. Адже саме він забезпечує 80% усіх пасажирських перевезень в місті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-