«СтройТех» представив нові лінійки недорогих електродрилів

«СтройТех» представив нові лінійки недорогих електродрилів

Укрінформ

Інтернет-магазин stroyteh.ua, що є головним партнером постачальника електроінструменту в Україні, представив нові моделі бюджетних електродрилів брендів Forte, «Світязь» і «Сталь».

Список новинок складається з 12 бюджетних моделей, серед яких 7 ударні дрилі. Найбільш широко представлені бренди Forte (6 моделей) і «Світязь» (5 найменувань). Від виробника «Сталь» приїхала одна новинка — Сталь Д 551 РР.

Повний список виглядає так:

  • «Світязь»:СД 610 РР, СД 613 РР, СДУ 650 РР, СДУ 850 РР, СДУ 950 РР;
  • Forte:D 501 VR, D 601 VR, ID 750 VR, ID 1100 VR, ID 1113-2 VR, ID 1216-2 VR;
  • Сталь Д 551 РР.

Вартість інструменту варіюється в діапазоні від 400 до 1250 грн. При цьому є моделі створені виключно для побутового застосування, так і професійні електродрилі з гарантією до 3 років. Самі бюджетні варіанти належать продукції «Світязь». Це інструменти невеликої та середньої потужності — до 950 Вт (3 з швидкозажимним патроном і 2 з ключовим). Гарантія на всі моделі — 1 рік. Діаметр патрона під свердло 10 або 13 мм.

Електродрилі Forte потужністю 750 Вт і вище оснащені ключовим патроном і позиціонуються як електроінструменти професійного класу. Саме на моделі цього виробника збільшений термін гарантії до 3 років. Правда, для цього потрібно зареєструвати інструмент після покупки.

Найпотужніша серед товарних пропозицій — ударна дриль Forte ID 1216-2 VR - 1200 Вт. Оснащена ключовим патроном, додатковою рукояткою і обмежувачем глибини. Є два швидкісних режими — 0-1000 і 0-3000 об / хв. Крім плавного регулювання на курку ще є перемикач швидкісних режимів у верхній частині дрилі. Також це єдина модель дрилі з діаметром патрона під свердло 16 мм.

Більшість новинок «Форте» мають таку ж назву, як і старі моделі, наприклад, популярна дриль ID 1100 VR. Але це абсолютно новий інструмент. Як стверджує виробник, підхід до виробництва був глобально переглянутий і основний акцент робився не на зниження ціни, а саме на якість, що і дозволило збільшити терміни гарантії. Були усунені недоліки попередніх виробів, а також використовувалися більш міцні матеріали для рухомих елементів.

Весь перелік новинок, а також докладні характеристики дрилів, згаданих в анонсі можна подивитися в каталозі на сайті https://stroyteh.ua/category/elektrodreli/.Там же можна скачати детальну інструкцію до кожної моделі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-