Котушка Favorite Arena — найкраща модель в середньому ціновому сегменті

Котушка Favorite Arena — найкраща модель в середньому ціновому сегменті

Укрінформ

На вітчизняному ринку рибальських приладь особлива увага належить популярній серії виробів Favorite Arena, які буквально «увірвалися» в продаж зовсім недавно. Таким чином, рибалки отримали можливість з легкістю підбирати спеціальні оснащення, які дозволяють «полювати» на великі трофеї абсолютно в будь-яких типах водойм.

Якщо рибалка бажає доповнити підготовлений ультралайтовий набір снастей або снастей для медіум риболовлі, тоді слід звернути свою увагу на рибальські котушки Favorite Arena.

Особливості експлуатації оригінальної новинки

Представлена серія відмінно працює в парі з надтонкими шнурами, тим самим гарантуючи рибалці 100% -ний улов. Різноманітний асортимент продукції дозволяє підібрати потрібний розмір, виходячи із запропонованого ряду — 1500, 2000 і 2500.

Система підшипників складається з десяти відповідних кульок, які відповідають за м'якість ходу. В якості опорного компонента розробники використовували роликову деталь.

Корпус моделей Favorite Arena повністю виконаний з урахуванням інноваційних технологій з сучасного матеріалу марки Air Lite. Таким чином, котушки відрізняються мінімальними показниками ваги, що позитивно впливає на процес риболовлі в цілому.

Представлена лінійка характеризується наявністю стопора реверсного ходу і надійною рукояткою, виготовленою з металу, яка не піддається корозійному впливу. Такі конструктивні особливості допомагають початківцям рибалкам уникнути можливого утворення люфтів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-