Впевнена перемога сервісу з онлайн-покупки квитків на «Українській народній премії 2017

Впевнена перемога сервісу з онлайн-покупки квитків на «Українській народній премії 2017

Укрінформ

Влітку 2017 року проводилось голосування на визначення найкращих, серед номінантів в різних категоріях та сферах життєдіяльності українців. Вибір претендентів проводився методом онлайн голосування за кращого вітчизняного виробника чи компанію. Переможців визначали у таких категоріях:

1.      Продукти харчування та напої;

2.      Бізнес та фінанси;

3.      Заклади харчування та сфера послуг;

4.      Рейтинг торгово-розважальних центрів та магазинів;

5.      Інтернет та зв’язок.

Саме в останній категорії отримав перемогу сервіс з онлайн-придбання автобусних квитків Басфор юа. Компанія працює більше 5-ти років на українському ринку та за час своєї діяльності встигла повністю змінити алгоритм покупки автобусних квитків, спростивши та осучаснивши увесь процес.

На сьогодні, компанія співпрацює з багатьма країнами Європи та Азії, що дало змогу розширити ареал туристичних маршрутів. За статистикою 2015-2016 років автобусні перевезення займають найвищі позиції в рейтингу серед українців. Найпопулярнішими маршрутами 2016-2017 років визнані туристичні подорожі у міста Польщі, Чехії та Молдови. Кількість пасажирів, які надають перевагу автобусним перевезенням, значно перевищує тих, що користуються залізничним чи повітряним транспортом. До того ж компанія Басфор регулярно проводить акції та надає знижки на автобусні квитки міжнародного та міжміського сполучення.

Щоб купити білет на сайті Басфор, користувачу потрібно вибрати дату, міста поїздки, обрати підхожий рейс та заплатити за білет онлайн банківською карткою. Така операція займає не більше 5-ти хвилин, чим суттєво економить час. Також на сайті є розділ зі зручним розкладом руху автобусів по всіх автостанціях країни.

Також, великий внесок в перемогу в «Українській народній премії 2017» зробив спеціальний рейтинг перевізників. Перед купівлею квитка, кожен споживач може ознайомитись з вже готовими відгуками інших пасажирів щодо якості послуг, відзначити технічний стан транспорту по реальним фото. А після подорожі має змогу залишити  свою думку щодо поїздки.

Завдяки цим перевагам сервіс онлайн покупки квитків на автобус Busfor.ua, обрали кращим у своїй галузі та нагородили в рамках конкурсу «Українська народна премія 2017». Для участі в конкурсі, виробнику чи компанії, необхідно було надіслати заявку на участь та чекати на оголошення переможця. Голосування відбувалось онлайн протягом чотирьох місяців.

На думку мільйонів українців, компанія Басфор у 2017 році є найкращим онлайн сервісом з покупки квитків на автобус.

Визнання користувачів є головною мотивацією для компанії, щоб надалі розвиватись та працювати над покращенням послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-