TotalService - швидка допомога для техніки

TotalService - швидка допомога для техніки

Укрінформ

Вони допомагають нам працювати, вчитися, пізнавати щось нове, створювати документи, прибирати вдома і навіть готувати. Деякі з них допомагають розважитися, а деякі - роблять нас гарнішими. Йдеться про техніку, яку ми використовуємо щодня. І погодьтеся, коли ламається ноутбук, або принтер - це завжди трагедія. Навіть поломка праски або пилососа може зіпсувати настрій.

І тут на допомогу приходить сервісний центр TotalService, який допоможе вирішити всі проблеми, які пов'язані з технікою. Потрібно замінити відеокарту або перепрошити телефон? Не питання? Можливо, вийшов з ладу пилосос або принтер не хоче нормально друкувати документи? Досвідчені майстри приведуть в порядок все і допоможуть порадою, як уникнути проблем у подальшому.

Що ремонтує TotalService?

TotalServise ремонтує майже всі види техніки! Якщо конкретніше, сервісний центр ремонтує будь-яку техніку, а також проводить безкоштовну діагностику ноутбуків.

  • Команда досвідчених майстрів допоможе вирішити проблеми з будь-яким ремонтом:
  • Телефонів;
  • Ноутбуків;
  • Комп'ютерів;
  • Фотоапаратів Nikon, Sony, Canon, Olympus;
  • Мікрохвильовок, кавоварок, мультіварок, пароварок, пилососів, блендерів, прасок;
  • Принтерів;
  • Телевізорів;
  • Приставок, гідроскутеров, радіокерованих іграшок

Плюс, TotalService займається відновленням інформації з носіїв, а також обслуговує комп'ютери в офісах.

Як тільки ви прийдете в сервісний центр, вас зустріне привітний менеджер, який допоможе зв'язатися з потрібним майстром. Після діагностики озвучать вартість ремонту і через кілька днів зможете насолоджуватися працюючим електронним другом.

TotalService якісно виконує свою роботу, тому реанімація телефону, ноутбука та іншої техніки займає не півгодини, а трохи більше. Погодьтеся, краще потерпіти добу без праски, і потім назавжди забути про поломки, ніж ремонтувати її щотижня.

Сервісний центр обслуговує людей вже 13 років. Це говорить не тільки про високий професіоналізм, а й про рівень довіри клієнтів, що вже чимало значить.

Де знайти TotalService?

На сторінці контактів ви знайдете не тільки адреси, але і номери телефонів, за якими можна зв'язатися з одним з менеджерів. Також є онлайн-чат, за допомогою якого можна уточнити всі необхідні деталі.

Плюс, на сайті є перелік послуг, якими займається TotalService.

Не варто чекати, поки техніка сама полагодиться, зверніться до професіоналів і вони все розкажуть!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-