Три роки внутрішнього переміщення: виклики та вдалі практики інтеграції

Три роки внутрішнього переміщення: виклики та вдалі практики інтеграції

Укрінформ

Проект Ради Європи «Посилення захисту прав людини внутрішньо переміщених осіб в Україні», що імплементується в межах Плану дій Ради Європи для України 2015-2017, у співпраці з Міністерством з питань тимчасово окупованих території та внутрішньо переміщених осіб України та за підтримки Посольства Японії в Україні організовує дводенний Форум «Три роки внутрішнього переміщення: виклики та вдалі практики інтеграції».

Форум проводиться з нагоди триріччя прийняття Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», та з метою обговорення проекту «Стратегії інтеграції внутрішньо переміщених осіб та впровадження довгострокових рішень щодо внутрішнього переміщення на період до 2020 року», розробленої МТОТ.

Форум спрямований на обмін інформацією та надихаючим досвідом учасників, сприяння мережуванню внутрішньо переміщених осіб, організацій, які з ними працюють, та різних зацікавлених сторін, що впроваджують політику та практики, спрямовані на інтеграцію переселенців у приймаючі громади.

У Форумі візьмуть участь близько 100 представників міжнародних та національних організацій та установ, керівники органів влади, що працюють з внутрішньо переміщеними особами з 13 областей України.

З привітальним словом до учасників звернуться:

Шигекі Сумі, Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні, Київ

Верена Тейлор, Директор Офісу Директорату програм, Рада Європи, Страсбург

Вадим Черниш, Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, Київ 

Захід відбудеться у гранд-холі готелю «Хрещатик», вул. Хрещатик, 14, м. Київ, в четвер 19 жовтня 2017 р., початок о 9.00

Реєстрація журналістів: Oleksii.MURASHKEVYCH@coe.int

Більше інформації про Проект Ради Європи див.: https://www.coe.int/uk/web/kyiv/idps

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-