Костянтин Стеценко, ICU: Якщо ми хочемо, щоб до нас приходили інвестиції, нам треба побудувати рейки, і бажано такої ж ширини, як і в Європі

Костянтин Стеценко, ICU: Якщо ми хочемо, щоб до нас приходили інвестиції, нам треба побудувати рейки, і бажано такої ж ширини, як і в Європі

Укрінформ
Ukrainian Financial Forum, організований інвестиційною групою ICU, третій рік поспіль став основним майданчиком для економічних дискусій в Україні. В цьому році партнерами виступили Київська школа економіки (KSE), Bloomberg, USAID, АУФТ.

Протягом двох днів більше трьохсот найвпливовіших фінансистів і політиків з усього світу провели 12 тематичних панельних дискусій, на яких обговорили такі гострі питання, як перспективи розвитку вітчизняної і світової економіки, хід реформ в Україні, стан банківського сектора, створення умов для залучення інвестицій.

Однією з серйозних проблем в залученні інвестицій в Україну учасники Ukrainian Financial Forum назвали зарегульованість і виключення можливості участі на ринку нерезидентів. Керуючий директор групи ICU Костянтин Стеценко вважає, що потрібно негайно покращувати інфраструктуру, роблячи її простіше і доступніше для всіх бажаючих. Це дозволить залучити значно більше інвесторів в Україну. "Якщо ми хочемо, щоб до нас приходили інвестиції, нам треба побудувати рейки, і бажано такої ж ширини, як і в Європі", - сказав Костянтин Стеценко.

Довідка:

Організатором Ukrainian Financial Forum є інвестиційна група ICU. В цьому році співорганізаторами форуму стали Київська школа економіки (KSE), Bloomberg, USAID, АУФТ.

Група ICU (www.icu.ua) є незалежною інвестиційно-консалтинговою групою, що спеціалізується на ринках Центральної і Східної Європи. Заснована в 2006 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-