Вінницька облрада розподілила понадпланові надходження до бюджету на суспільні потреби

Вінницька облрада розподілила понадпланові надходження до бюджету на суспільні потреби

Укрінформ
Згідно зі зверненням голови облдержадміністрації депутати розглянули внесення змін до рішення 13 сесії обласної Ради 7 скликання від 20 грудня 2016 року № 221 «Про обласний бюджет на 2017 рік».
Керуючись статтею 78 Бюджетного кодексу України, були внесені зміни до обласного бюджету на 2017 рік, а саме: збільшено план доходів загального фонду на суму 34 мільйони гривень. Відповідно збільшено видатки загального фонду обласного бюджету обласній Раді на загальну суму 1 мільйон гривень для надання матеріальної допомоги мешканцям області.
Департаменту освіти і науки облдержадміністрації виділено кошти на загальну суму понад 20 мільйонів гривень, які розподілять на надання загальної середньої освіти загальноосвітніми школами-інтернатами, загальноосвітніми санаторними школами-інтернатами, забезпечення належних умов для виховання та розвитку дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, в дитячих будинках, будинках сімейного типу, прийомних сім’ях, в сім’ях патронатного вихователя; на навчальні заклади для дітей, які потребують корекції фізичног, або розумового розвитку; на школи-ліцеї з поглибленим вивченням окремих предметів і курсів для поглибленої підготовки дітей в галузі науки і мистецтв, фізичної культури і спорту, інших галузях; ліцеям з посиленою військово-фізичною підготовкою.
Загалом, цим рішенням передбачено виділити понад 27 мільйонів гривень на виплату заробітних плат із нарахуваннями педагогічним працівникам бюджетних закладів і установ, що фінансується з обласного бюджету.
Збільшено видатки управлінню фізичної культури та спорту на 1,5 мільйони гривень для проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з олімпійських видів спорту, утримання центрів з інвалідного спорту і реабілітаційних шкіл, фінансову підтримка дитячо-юнацьких спортивних шкіл фізкультурно-спортивних товариств.
Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації передбачено кошти на 1,5 мільйони гривень. Департаменту цивільного захисту на запобігання та ліквідацію надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха виділено 1,6 мільйонів гривень, із них – понад 1 мільйон – на здійснення комплексу заходів щодо зміцнення україно-молдовського кордону.
Збільшено видатки загального та бюджету розвитку спеціального фонду обласного бюджету Департаменту фінансів на загальну суму 4 400 мільйони гривень, в тому числі, в резервний фонд – 1500,000 тисяч гривень; на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів в межах Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2016 - 2020 роки «Безпечна Вінниччина — взаємна відповідальність влади та громад»,  – 2 900 мільйони гривень. Крім того, здійснено перерозподіл коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на 12 мільйонів гривень.
За затвердження змін до рішення 13 сесії обласної Ради 7 скликання від 20 грудня 2016 року № 221 «Про обласний бюджет на 2017 рік» проголосували 62 депутати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-