В Іванківському ЦСПР працює «Вечірня гімназія»

В Іванківському ЦСПР працює «Вечірня гімназія»

Укрінформ
За запитом сімей учасників АТО щодо продовження втілення програми «Вечірня гімназія» в Іванківському ЦСПР, що належить до сфери управління Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО, розпочато заняття з основ комп’ютерної грамоти, християнської етики, культури спілкування та англійської мови.

Навчальні гуртки зарекомендували себе як один із напрямків соціально-психологічних послуг, що сприяють не лише розвитку інтелектуальних здібностей, а й формуванню готовності до самостійного вирішення проблем індивідуального та міжособистісного характеру.

До відвідування занять були запрошені також діти з  сімей вимушено переміщених осіб, соціальна адаптація котрих є суттєво важливим фактором проживання в нових умовах. Ці своєрідні групи розвитку ведуть спеціалісти центру Шелест Л.В., Превор І.В., Гаркуша О.В., волонтер Шевченко Н.І.

До участі в навчальних гуртках було запрошено 45 дітей. Більша половина з них відвідали перші заняття, які будуть проводитись щотижня по понеділках та вівторках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-