Хмельниччина відзначає День ветерана

Хмельниччина відзначає День ветерана

Укрінформ
В період з 29.09.2017 року по 02.10.2017 року на Хмельниччині широко відзначався День ветерана та Міжнародний день людей похилого віку.

Про це повідомляє головний спеціаліст Центрального міжрегіонального сектору державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Олександр Катеренчук.

Народні депутати України, керівники області, міст, районних державних адміністрацій, територіальних громад, учасники художньої самодіяльності та хорові і вокальні колективи привітали ветеранів та людей похилого віку зі святом.

Під час святкових заходів представники влади та громадськості відвідали Старокривинський будинок-інтернат для пристарілих громадян Славутського району, Вереміївський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів Красилівського району. В Камянець – Подільському районі відвідали жителя села Мукша Китайгородська Василя Кушніра та жительку села Яруга Віру Буняк.

Керівництво Деражнянської райдержадміністрації вручило грамоти районної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, патріотичне виховання молоді, активну громадську позицію голові районної ветеранської організації правоохоронних органів Сидорчуку В.В та секретарю районної ради ветеранів Шевчуку В.В. В місті Шепетівці пройшов турнір з швидких шахів серед ветеранів.

Також відбулись святкові концерти, вручення подяк, подарунків та частування ветеранів і людей похилого віку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-