З Торонто повернулась національна збірна “Ігор нескорених”

З Торонто повернулась національна збірна “Ігор нескорених”

Укрінформ
Українську збірну “Ігор нескорених”  2 жовтня 2017 року у Міжнародному аеропорту “Бориспіль” зустрічали сім’ї, друзі, колеги, представники державних органів, преси, громадськості. Серед зустрічаючих – заступник Голови Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Вячеслав Марченко.

Українська збірна у складі 15 учасників основного складу та 11 членів резерву вперше брала участь у міжнародних змаганнях “Інвіктус-2017”, які проходили у Торонто (Канада). Про це повідомлялось на сайті Служби. За детальним перебігом змагань можна було слідкувати на офіційній сторінці Ігор – invictusgames.in.ua.

Всього наші переможці вибороли для України 14 нагород – 8 золотих, 4 срібних та 2 бронзових медалей і посіли друге загальнокомандне місце. А головне, українські воїни-спортсмени довели, що наші військові – сильні духом та тілом і ніколи не піддаються ні ворогам, ні життєвим обставинам. Як зазначається в “Урядовому кур’єрі”, “спортсмени-герої — унікальний приклад для виховання патріотів”.

Українці гідно представили державу на Іграх. Про зустріч збірної  дивиться на сайті “УКРІНФОРМ”.

Нагадаємо, що з 21 по 30 вересня українські ветерани і військовослужбовці, які отримали поранення чи захворювання під час або внаслідок виконання службового обов’язку, змагались на масштабних міжнародних змаганнях “Ігри Нескорених” — Invictus Games-2017.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-