Бородянський ЦСПР запросив учасників АТО до бізнес-кафе

Бородянський ЦСПР запросив учасників АТО до бізнес-кафе

Укрінформ
У межах міжнародного проекту «Продуктивні громади» Ресурсний центр ГУРТ у співпраці з Бородянським центром соціально-психологічної реабілітації населення, що належить до сфери управління Служби, провели днями захід у форматі бізнес-кафе для зацікавлених у відкритті та розвитку власного бізнесу мешканців Бородянки, зокрема, з числа учасників АТО, вимушених переселенців, представників громадських організацій та ОМС.

Учасники заходу протягом кількох годин спільними зусиллями визначали пріоритети щодо послуг, яких потребує наразі місцева громада, аби згодом перетворити ці бізнес-ідеї на реальні прибуткові справи.

Оскільки мета проекту полягає у сприянні підвищенню рівня доходів мешканців Бородянки шляхом підтримки створення низки успішних бізнесів, кожна із напрацьованих ідей має право на життя: чи то хімчистка і клінінгові послуги, розвиток перукарської справи чи виробництво екологічної упаковки, центр дозвілля для дітей чи зелений туризм тощо. І тут важливими були експертні оцінки перспектив реалізації цих напрямків з боку учасників бізнес-кафе з числа громадських активістів, представників селищної ради та фахівців служби зайнятості.

Про те, як перетворити свою ідею на справжній бізнес-план, відібрані на конкурсній основі п’ятеро перспективних підприємців з числа учасників цього заходу матимуть змогу пройти навчання «Розпочни свій бізнес» за методологією Міжнародної організації праці наприкінці жовтня ц.р. А вже сам конкурс бізнес-планів і визначить переможців, які отримають гранти від  Всесвітньої єврейської допомоги на розвиток власної справи.

Виконавчий директор РЦ ГУРТ Богдан Маслич, який цього разу особисто проводив бізнес-кафе у Бородянці, високо оцінив потенціал місцевих підприємців та перспективи поповнення їх рядів за рахунок учасників АТО, ВПО й інших учасників заходу. Та зазначив, що кваліфіковані експерти проекту допоможуть їм із підготовкою бізнес-планів та забезпечать консультаційну підтримку щодо юридичних, маркетингових та фінансових питань ведення бізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-