ГЕРОЇЧНИЙ ШЛЯХ ВЕТЕРАНІВ

ГЕРОЇЧНИЙ ШЛЯХ ВЕТЕРАНІВ

Укрінформ
1 жовтня  наша держава відзначає День ветерана, що засвідчує глибоку повагу і цивілізоване ставлення українського суспільства до найдосвідченіших представників громади.

Цей день уособлює героїзм, мужність, любов до Батьківщини, ратну працю, біль за загиблими, зламані людські долі, нездійснені задуми й мрії.

Cьогодні ми засвідчуємо всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима нелегкі життєві дороги і великі звершення на благо Батьківщини.

Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто зупинив фашистську навалу ціною власного життя, виборював перемогу в жорстоких боях та самовіддано трудився в тилу, хто боровся за незалежність і соборність України. Ми ніколи не забудемо тих, хто сьогодні відстоює українську землю, захищаючи її східні рубежі.

Все їх життя є невичерпним джерелом мудрості, любові до рідної землі, сили духу, яскравим взірцем служіння народу.

Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції публікує біографії ветеранів, чий героїчний життєвий шлях, невичерпна енергія та оптимізм, завзятий патріотизм  дають натхнення сучасним поколінням будувати щасливу країну (Матеріали  надані громадськими об’єднаннями ветеранів війни).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-