www.dsvv.gov.ua » Toп новини » У Київській облдержадміністрації привітали ветеранів Київщини
У Київській облдержадміністрації привітали ветеранів Київщини

www.dsvv.gov.ua » Toп новини » У Київській облдержадміністрації привітали ветеранів Київщини У Київській облдержадміністрації привітали ветеранів Київщини

Укрінформ
Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні – це також і День ветерана.

Рішення про щорічне відзначення в Україні Міжнародного дня громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян затверджено урядовою постановою від 26 вересня 1997 року № 1066 «Про щорічне відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку». А відповідно до Указу Президента України  від 24 вересня 2004 року № 1135/2004  1 жовтня Україна відзначає і День ветерана.

З цієї нагоди Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган привітав усіх ветеранів Київщини, подякував усім за їх сумлінну працю і, віддаючи шану ветеранам Київщини, низько їм вклонився та вручив активістам ветеранського руху грамоти і матеріальну допомогу.

У заході, організованому Київською обласною організацією ветеранів України, взяли участь керівники цієї громадської організації, представники Сектору у Київській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції та ветерани Київщини, Київська обласна організація Української спілки ветеранів Афганістану та Київська обласна організація інвалідів збройних сил та учасників бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-