На Луганщині приділяють увагу національно-патріотичному вихованню молоді

На Луганщині приділяють увагу національно-патріотичному вихованню молоді

Укрінформ
28 вересня 2017 року на засіданні координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді при Луганській облдержадміністрації обговорено та затверджено відповідний план заходів.

У засіданні взяли участь  керівники структурних підрозділів ОДА, представники громадських організацій та військовослужбовці, територіального органу Служби.

Як зазначила заступник начальника управління молоді та спорту Євгенія Ратіхіна, багато заходів реалізується облдержадміністрацією спільно з громадськими організаціями. Це флешмоби, акції, Інтернет-акції, національно-патріотичні ігри («Джура») та інше.

У поточному році в області відбулося близько сотні заходів, у тому числі, один міжнародний та три всеукраїнських.

На початок вересня серед міст та районів області у трійку лідерів увійшли Новопсковський, Сватівський та Білокуракинський райони. Саме там було організовано більшість заходів.

У ході засідання також було порушено питання проведення на Сватівщині Всеукраїнської акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ».

Учасники розглянули хід підготовки районних етапів Всеукраїнського вишколу «Джура-Прикордонник» та впровадження міжнародних та міжрегіональних обмінів студентською та учнівською молоддю. Присутні заслухали звіт про діяльність Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва, що функціонує у Сєвєродонецьку.

За результатами засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання було затверджено план заходів, які проводитимуться в області до кінця року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-