До Всесвітнього дня боротьби з раком молочної залози

До Всесвітнього дня боротьби з раком молочної залози

Укрінформ

Рак грудей вважається найпоширенішим видом раку у жінок. Кожні 13 хвилин він забирає одне життя. Незважаючи на небезпеку цього діагнозу, близько половини випадків захворювання можна попередити. На жаль, навіть у наш високотехнологічний час вчені не здатні пояснити причини виникнення раку грудей у всіх пацієнток, однак, є універсальний перевірений дієвий засіб: раннє виявлення недуги і своєчасний початок лікування. Саме за цих умов лікарі гарантовано здатні зберегти жінкам не лише життя та здоров’я, але й красу.

Нагадати про це і покликані заплановані на 14 жовтня 2017 року для мешканців Дарницького району події, котрі об’єднали в собі мистецтво, освіту і турботу про здоров’я. Завдяки гостинності торгівельно-розважального центру «New Way», креативному підходу соціальної агенції «Виключно Звичайні» та громадської організації «Здорове людство», он-лайн журналу «Амазонки», компанії «Елемент здоров'я» та БФ «Рожева стрічка України», дарничани та дарничанки напередодні Всесвітнього дня боротьби з раком молочної залози стануть свідками арт-показу мод, міні-перформансу, жінки отримають нові знання про здоров’я від фахівця-мамолога під час лекції та індивідуальних консультацій.

Крім цих заходів, підготованих в рамках ініціативи Громадської ради та управління охорони здоров’я Дарницької райдержадміністрації, упродовж двох суботніх днів в районній поліклініці безкоштовно працюватиме діагностичний кабінет мамолога, що дозволить навіть дуже зайнятим жінкам знайти можливість присвятити час та увагу своєму здоров’ю.

Детальний план заходів:

14 жовтня 2017 року з 12 до 16 години відбудуться:

1. Лекція та безкоштовні індивідуальні консультації мамолога;

2. Арт-показ мод «Намалюй мені завтра» за участі жінок, котрі перемогли рак грудей;

3. Міні-перформанс «Моя історія» від учасниці арт-показу, засновниці фонду «Рожева стрічка України», Ольги Фещенко.

Місце проведення: ТРЦ «New Way» за адресою, Архітектора Вербицького,1

21 та 28 жовтня 2017 року з 10 до 14 години буде організовано роботу діагностичного кабінету мамолога.

Місце проведення:  КДЦ №1 Дарницького району м. Києва за адресою вул. Архітектора Вербицького,5 кабінет 117.

Обстеження безкоштовне, в порядку черги.

Організатори: громадська організація «Здорове людство», соціальна агенція «Виключно Звичайні», ТРЦ «New Way», он-лайн журнал «Амазонки», компанія «Елемент здоров'я», БФ «Рожева стрічка України» за ініціативи Громадської ради та управління охорони здоров’я Дарницької райдержадміністрації.

Акредитація ЗМІ за тел. 067 226 77 26

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-