Читати вчасно! Книгодні з «Академією»

Читати вчасно! Книгодні з «Академією»

Укрінформ

Читати вчасно – велика удача, бо зустрічі з хорошими книгами допомагають рости і знаходити друзів. У цьому сенс започаткованого Національною бібліотекою України для дітей проекту співпраці з українськими видавцями, який і має такий девіз – «Читати вчасно!».

Кожного місяця одне з видавництв України матиме змогу на базі бібліотеки і за її сприяння у школах й інших дитячих аудиторіях влаштовувати зустрічі юних читачів з авторами книг, дискутувати і просто спілкуватися про все, що їх цікавить.

Стартує проект із «Видавничим центром «Академія» (м. Київ) – жовтень пройде під гаслом «Книгодні з «Академією». У програмі – дискусії із сучасними підлітковими письменниками – Марією Морозенко, Іриною Мацко, Олею Купріян, Надею Білою, Оленою Рижко та іншими, які сміливо пишуть про те, що хвилює юну особистість, що по-дорослому відкриває світ. Будуть майстер-класи і приємні несподіванки.

Читати – це творити себе. Читати вчасно – означає правильно пізнавати свої можливості і знайти себе по-справжньому.

Стежити за подіями можна на сайтах і фейсбук-сторінках Національної бібліотеки України для дітей та «Видавничого центру «Академія».

https://www.facebook.com/vc.academia/

https://www.facebook.com/nbukids/

www.academia-pc.com.ua

www.chl.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-