МИР ТА ЄДНІСТЬ УКРАЇН

МИР ТА ЄДНІСТЬ УКРАЇН

Укрінформ
З нагоди Міжнародного дня миру, визначеного резолюцією Генеральної Асамблеї ООН, 21 вересня 2017 року у м. Києві за участі керівництва  м. Києва, представників ООН, Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО, Міністерства Оборони, громадських організацій ветеранів, громадськості, учасників антитерористичної операції, молоді було проведено акцію «МИР І ЄДНІСТЬ  УКРАЇНІ!»

Акція на підтримку миру в Україні та світі була організована Київською міською державною адміністрацією і Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

У Марші миру взяли участь заступник Голови Служби Вячеслав Марченко, начальник відділу Володимир Мороз, ветерани та активісти Всеукраїнської Спілки ветеранів війни га чолі з Головою Ради генерал-майором Володимиром Поповичем.

Головною метою акції є об’єднання зусиль суспільства і утвердження миру та злагоди в Україні та за її межами, духовне згуртування всіх націй, які проживають на території сучасної України, а також виховання молоді в дусі миру, патріотизму, поваги до ветеранів.

Про важливість і знаковість цієї події свідчить значна кількість її учасників.

Традиційно учасники заходу поклали квіти до Меморіалу (пам’ятника) воїнам України, полеглим в Афганістані, та, в знак підтримки відмови від насильства і вогню, пройшли пішою ходою до Національного музею історії України у Другій світовій війні, де відбувся мітинг-концерт .

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-