У Києво-Святошинському ЦСПР “дарують хвилини радості”

У Києво-Святошинському ЦСПР “дарують хвилини радості”

Укрінформ
16 вересня 2017 року відбулася друга фотосесія за проектом «Сімейне фото», який реалізується силами громадської організації «Центр розвитку громад» спільно з  Києво-Святошинським центром соціально-психологічної реабілітації населення, що знаходиться у сфері управління Служби,  за фінансової підтримки Британської ради  та  Боярської міської ради. Керівник проекту – Ангеліна Лахтадир, координатор – Ольга Красота, фотограф – Мар’яна Зав’ялова.

Цього разу було створено 5 фотозон  в українському етностилі на території Києво-Святошинського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.  І знову погода подарувала учасникам проекту лагідний теплий день. З сім’ями  працювали спеціалісти  ЦСПР Ольга Красота, Ганна Яценко, Ольга Доманіна,  Ольга Гоголь, Оксана Коннорова, Наталія Жанталай. Цього разу, участь у заході взяли біля 30 дорослих і дітей із сімей учасників АТО.  Спокійна позитивна атмосфера сприяла знайомству та спілкуванню між родинами. Ніхто нікуди не поспішав, можна було випити чаю чи кави, а дітям –  ще й погратися на свіжому повітрі, відвідати зоокуточок та подивитися на тваринок.  Спеціалісти Центру налаштовували членів родини на фотозйомку,  допомагали обрати фотозону. І діти, й дорослі були щирими і розкутими.  Приємно вразило, як зворушливо  мужні учасники бойових дій докладали всіх зусиль, щоб портрети вийшли вдалими. Ось деякі з відгуків:

«Реалізуючи цей проект, ви робите добру й важливу справу».

«Ми вже давно хотіли зробити сімейне фото, але ніяк не могли знайти на це час. А тут така чудова можливість!  Дякуємо, що даруєте хвилини радості».

«Нам дуже сподобалось. Для нас це унікальний досвід».

«Хотілося б мати спільне красиве фото в сім’ї. Це дуже важливо для всіх нас».

«Ми б залюбки взяли участь у всіх фотосесіях».

ГО «Центр розвитку громад» висловлює щиру подяку Києво-Святошинському центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді за гостинність, сприяння в реалізації проекту, надання реквізиту для зйомок. А за надані національні костюми – народному хору ветеранів «Надія» (керівник – Анатолій Пузир, Боярський будинок культури) та народному фольклорному ансамблю «Горлиця» (керівник – Любов Рачинська, Тарасівський будинок культури).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-