Психологи Іванківського ЦСПР проводять виїзну роботу в селах

Психологи Іванківського ЦСПР проводять виїзну роботу в селах

Укрінформ
Фахівцями  Іванківського центру соціально-психологічної допомоги населенню, що належить до сфери управління Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО, продовжується робота з реалізації можливостей  щодо покращення якості життя учасників АТО та вимушених переселенців.

Завдяки співпраці з Іванківським районним центром зайнятості  19 вересня спеціалісти Іванківського ЦСПР здійснили виїзну роботу у села Олива та Кухарі Іванківського району.  Практичний психолог центру Анастасія Токаревська  провела індивідуальні консультації  для членів сімей учасників АТО та вимушено переміщених осіб. Зосереджуючи окрему увагу на тому, як виявити ознаки посттравматичного стресового розладу, Анастасія детально розповіла, як діяти в такій ситуації вдома.

Про нові можливості (проект «Покращення якості надання послуг з психологічної підтримки внутрішньо переміщеним особам»), та види  роботи з даними категоріями населення поінформувала фахівець зі зв’язків з громадськістю та пресою Анна Осипенко. Задля ефективного  інформування населення  було роздано друковану продукцію центру – тематичні буклети, примірники газети «Голос Довіри».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-