Всеукраїнська громадська платформа «Україна – Вірменія: Діалог культур»

Всеукраїнська громадська платформа «Україна – Вірменія: Діалог культур»

Укрінформ

Важливою складовою успішних демократичних перетворень в багатонаціональному українському суспільстві на шляху до високих європейських стандартів життя є безперервний діалог влади з представниками громадських організацій.

За ініціативою керівництва громадських організацій «Рада національних спільнот України» та «Національний конгрес вірмен України» 28 вересня 2017 року в Харкові відбудеться круглий стіл «Всеукраїнська громадська платформа «Вірменія – Україна: Діалог культур» за участі представників державного управління та керівників національно-культурних громад України та Вірменії (14.00, клуб «Metropol Park», вул. Сумська, 50.)

Українські вірмени щиро вболівають за долю своєї Батьківщини – України. І підтвердженням цього є те, що багато діячів культури, політики, науки та освіти внесли великий вклад у розвиток України.

В період подій Революції Гідності першим, хто віддав життя за незалежну і вільну Україну, ставши Героєм Небесної Сотні, був вірмен Сергій Нігоян. Його ім’я назавжди увійшло в історію нашої країни. Національний конгрес вірмен України активно захищав права численної вірменської діаспори під час трагічних подій та з перших днів підтримував політичні зміни в країні, метою яких був шлях до Європейської інтеграції.

Сьогодні Рада національних спільнот України та Національний конгрес вірмен України ведуть плідну співпрацю з метою збереження національної ідентичності, відновлення історико-культурних цінностей, беруть активну участь в розбудові нового українського суспільства.

Прагнення до миру і добробуту знаходять відображення в культурі та мистецтві етносів, об’єднуючи представників різних національностей і єдину українську націю.

Яскравим доповненням соціально-культурного заходу стане концертна програма «Мистецька палітра етнічних спільнот України» за участю майстрів мистецтв, художніх колективів і солістів етнічних спільнот України, яка розпочнеться о 18.00 в Театрально-концертному центрі (м. Харків, вул. Сумська, 25).

Запрошуємо долучитися до міжнаціонального діалогу

та мистецького свята!

Акредитація учасників та представників ЗМІ проходить за номерами: +38(093)5150815 ;+38(044) 227-98-65.

Відповідальна особа – Серебряна Альона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-