Смачно і недорого: «Покупон» розповів про знижки в київських ресторанах

Смачно і недорого: «Покупон» розповів про знижки в київських ресторанах

Укрінформ

Популярний сервіс групових знижок «Покупон» розповів про сертифікати — купони, які дозволять отримати знижку до 50% в кафе і ресторанах, якими рясніє Київ. На сайті сервісу представлено майже три десятка пропозицій на отримання знижки в закладах української, італійської, японської, кавказької кухні та ін.

Кухні різні потрібні, кухні різні важливі

Японська кухня. Знижку 30% на всі суші-меню пропонує «Nakama sushi». Купон 30% на двох коштує 10 грн. Таку ж знижку на чотирьох відвідувачів можна придбати за 15 грн.

Кавказська кухня. Поласувати осетинськими пирогами на 50% дешевше можна в пекарні «Осетинські пироги від Аслана». Сертифікат номіналом 160 грн. можна купити за 96 грн. За 250 грн. можна нагодувати цілу команду: сертифікат передбачає покупку на 500 грн.

Любителі кавказької кухні також можуть скористатися знижкою 40% в ресторані «Кунаки». Купони на двох коштують 10 грн. Компанія з чотирьох чоловік заощадить на обіді за допомогою купона вартістю 15 грн.

Українська кухня. На таких же умовах, як і в ресторані «Кунаки», можна смачно поїсти в ресторані української кухні «Срібна підкова». Для отримання знижки сертифікати можна пред'являти в електронному або роздрукованому вигляді безпосередньо в ресторані.

Ресторан «Prynada Ukrainian Cafe» за ті ж 10 грн. для двох і 15 — для чотирьох, запропонує знижку ще й на бар. Окрема умова ресторану: столик потрібно забронювати заздалегідь і по телефону повідомити менеджеру номер промокоду.

Італійська кухня. Піцерія «Diner Pizza» пропонує власникам купона, ціна якого всього 15 грн., знижки 50% на піцу для двох і 25% — для банкету з 10 відвідувачів. Обов'язковий попередній запис.

Європейська кухня. До 52% можна заощадити з сертифікатом в ресторані вишуканої європейської кухні «HB Cafe». Головна вимога закладу — кількість гостей повинна відповідати числу, зазначеному в сертифікаті.

Ресторани Києва регулярно проводять подібні акції. Для того, щоб вчасно дізнаватися про пропозиції, які пропонують різні заклади — бістро, бари і кафе в Києві, можна скористатися можливостями сервісу «Покупон».

Для зручності користувачів сервіс дублює всю актуальну інформацію в соціальних мережах. Підписатися на новини можна в Facebook в пабліку «Покупон на Facebook».

 https://pokupon.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-