Якщо шафа, то – купе!

Якщо шафа, то – купе!

Укрінформ

Інтернет-магазин «Мої Меблі» пропонує величезний вибір гарних меблів, серед яких найбільшою популярністю користується зручна та стильна шафа-купе. Це оптимальне рішення для тих, хто хоче оновити інтер’єр та замінити стару шафу на більш сучасну модель.

Чи може бути шафа зручною та комфортною?

Компактні, функціональні та стильні шафи-купе наче створені для невеликих квартир стандартного українського житлового будинку. В радянські часи іноді проектувалися незграбні квартири з нішами та куточками, які заважали встановлювати меблі у зручному порядку. Але тепер ці закапелки можуть стати найбільш зручним місцем для шафи-купе — достатньо встановити полички та двері, які зсуваються у бік.

Дизайн шафи-купе обирає власник квартира. В залежності від плану квартири та замовника це може бути пряма, трапецієва, радіусна, діагональна або г-подібна шафа.  Крім того, вони бувають корпусні та вбудовані:

  • Вбудована шафа, яку монтують між стелею, стінами та підлогою, може бути встановлена будь-де. Такий варіант потребує мінімум матеріалу, тож і обійдеться таке купе дешевше, ніж корпусні меблі. Виготовлення такої шафи здійснюється лише по замовленню, але головний її недолік — це відсутність мобільності. Вбудовану шафу вже не пересунути, її можна лише демонтувати, а потім встановити ще раз.
  • Корпусні меблі зручні тим, що їх можна виготовити на замовлення або придбати готові в магазині. На відміну від вбудованої шафи, корпусну легко переставляти з місця на місце, розбирати та збирати. Такий варіант підходить власникам квартир із стандартним плануванням. Однак корпусне купе не поставиш де завгодно — власник квартири має підбирати шафу за габаритами та формою, орієнтуючись на параметри кімнати.

Шафи-купе від «Мої Меблі»: європейська якість та українські ціни

Компанія «Мої Меблі» пропонує клієнтам сучасні та якісні корпусні меблі, за допомогою яких у приміщенні можна створити теплу та затишну атмосферу. Інтернет-магазин співпрацює напряму із найкращими  виробниками України та Європи, тому покупець завжди отримує комфортні ціни та  європейську якість.

Швидко навести лад у помешканні та знайти місце для одягу та взуття цілком можливо із шафами-купе від «Мої Меблі». Оперативна доставка, пристойні умови оплати та кваліфікована допомога менеджерів компанії — приємний бонус для кожного замовника. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-