Вся Україна в перше відсвяткує День подяки з Ніком Вуйчичем!

Вся Україна в перше відсвяткує День подяки з Ніком Вуйчичем!

Укрінформ

В Україні вперше День подяки святкується так маштабно. 17-го вересня відбудеться захід, який стане величезним кроком до об'єднання нашої країни!  На це свято в Україну знову прилетить Нік Вуйчич - людина без рук і без ніг, яка своїм життям надихає весь світ!

На Хрещатику в цей день збереться 500 000 людей і ще сотні тисяч зможуть побачити пряму трансляцію завдяки телеканалу «Надiя». Весь день будуть працювати різноманітні зони відпочинку і розваг, так що захід буде цікавим навіть сім'ям з маленькими дітьми. Ввечері будуть виступати спікери та кращі музиканти з різних міст України. А в 19:30 українці почують надихаючий виступ Ніка Вуйчича!

Нік виступає як мотиваційний спікер близько 250 разів у рік по всьому світу! Він говорить людям про те, як його шлях віри змінив його життя. Нік пише книги, які моментально стають бестселерами, і мотивує мільйони людей своєю силою духу та щирою радістю. Він ділиться своєю історією і власним прикладом показує, що щасливе життя - це вибір кожного!

Нік стверджує, що його життя повноцінне тільки завдяки вірі в Бога. Це його секрет щастя і успіху. Недивлячись на обмеженість у фізичних здібностях, Нік навчився плавати, кататись на скейтборді і сьорфі, друкувати на клавіатурі, грати в футбол, водити машину. Також він керує некомерційною організацією «Життя без кінцівок», яка допомогає інвалідам. У Ніка прекрасна дружина і двоє синів, а зараз вони очікують  народження двійні. 

Це буде вже не перша зустріч українців з Ніком, адже його тут знають повсюду. Він приймав участь у прес-конференціях та заходах, відвідував Парламент та військові госпіталі, зустрічався з героями мультимедійного проекту «Переможці». Для українців зараз як ніколи важливо зібратись разом та почути послання віри та надії від Ніка Вуйчича. Це буде послання, яке вплине на мислення нашого народу та надихне не здаватись у ці тяжкі часи!

Станьте і ви частиною цієї всеукраїнської події!

Організатори заходу: Комунікаційне агентство «Ключові стратегії».

Головний партнер: Міжнародна мережа жіночих фітнес клубів FitCurves.

Додаткова інформація: https://www.facebook.com/NickVujicicUkraine /http://nick-vujicic.com.ua

Акредитація на виступ Ніка Вуйчича: Мар'яна Шаповалова, тел. (067) 363 63 64.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-