Кока-Кола привітала вихованців інтернатів з початком навчального року

Кока-Кола привітала вихованців інтернатів з початком навчального року

Укрінформ

1 вересня, м. Київ, з нагоди початку навчального року компанія Кока-Кола Беверіджиз Україна організувала поїздки до підшефних дитячих будинків та інтернатів у 5ти областях України. Загалом співробітники відвідали 6 закладів, де виховуються та навчаються 767 дітей. 

Співробітники головного офісу побували у дитячих будинках Броварського району — «Надія» у с. Мокрець та «Сонячне світло» у с. Требухів. Варто зазначити, що шефство над цими дитячими будинками триває понад 10 років. Спільно зі співробітниками вихованці закладів щороку беруть участь в екологічній акції «Зелений день». Крім того, минулого року у дитячому будинку «Надія» компанія відкрила комп’ютерний клас, а роками раніше презентувала підопічним велосипеди і фінансувала спорудження спортивного майданчику на території сиротинцю. 

Регіональні співробітники відвідали дитячі будинки та інтернати у Полтавській, Вінницькій, Львівській та Дніпропетровській областях, якими компанія опікується вже не перший рік.  

Волонтери компанії презентували усім вихованцям шкільну форму, взуття, канцелярію, набори для творчості, а ще пограли і поспілкувались з дітьми та побажали їм успішного навчального року. 

Про «Кока-Кола Беверіджиз Україна»
«Кока-Кола Беверіджиз Україна» — лідер українського ринку безалкогольних напоїв, офіційний ботлер The Coca-Cola Company. «Кока-Кола Беверіджиз Україна» виробляє широкий вибір безалкогольних напоїв у різних категоріях: солодкі газовані напої, соки, вода, енергетичні напої та холодні чаї. Компанія дотримується принципів сталого розвитку з метою створення цінностей для свого бізнесу і для суспільства. Ця політика передбачає задоволення потреб споживачів у виборі безалкогольних напоїв, заохочення відкритих робочих стосунків, ведення бізнесу в умовах дбайливого ставлення до навколишнього середовища та здійснення вагомих внесків у соціально-економічний розвиток місцевих громад. Для отримання більш детальної інформації завітайте на http://www.coca-colahellenic.com.ua. За додатковою інформацією звертайтеся: Наталія Нікітіна, Менеджер із зовнішніх комунікацій ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна», тел. +38 (044) 490-07-07, natalia.nikitina@cchellenic.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-