Продукція Кока-Кола отримала найвищі відзнаки міжнародного дегустаційного конкурсу

Продукція Кока-Кола отримала найвищі відзнаки міжнародного дегустаційного конкурсу

Укрінформ

31 серпня, 2017 —за результатами 20-го Міжнародного дегустаційного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод компанія Кока-Кола Беверіджиз Україна отримала Гран-прі, чотири золоті та дві срібні медалі за високу якість безалкогольних напоїв.

Цього року на дегустацію було представлено 134 зразки продукції від 41 підприємства України. Члени міжнародного журі, до складу якого були запрошені професійні експерти з Литви, Білорусі, Молдови та українські дегустатори, здійснювали оцінку напоїв за цілою низкою критеріїв: зовнішній вигляд, смак, колір, аромат і консистенція.

За результатами дегустації безалкогольний напій Schweppes® Classic Mojito було нагороджено гран-прі за найвищу якість, а шість продуктів компанії Coca-Cola®, Coca-Cola® Zero, Fanta®, Sprite®, BonAqua® та Schweppes® Pink Grapefruit отримали золоті та срібні медалі за високу якість.

«В Україні є багато виробників безалкогольних напоїв, водночас галузь рівняється на лідерів, які безперестанно працюють над якістю та смаковими властивостями напоїв. Кока-Кола є визнаним лідером якості і ми дуже раді, що її продукція вже вкотре відзначена почесним журі», – підкреслила під час церемонії нагородження Галина Коренькова, генеральний директор ПрАТ “Укрпиво”.

«Сьогоднішня нагорода – це велика честь для всієї нашої компанії, для усіх працівників. Ми вдячні журі за їх професійну оцінку, адже найвищі відзнаки надихають нас тримати високу планку у виробництві і розвиватися», – зазначив Андрій Бублик, Директор із зв’язків з державними установами та комунікацій «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» в Україні та Молдові.

Про «Кока-Кола Беверіджиз Україна»
«Кока-Кола Беверіджиз Україна» — лідер українського ринку безалкогольних напоїв, офіційний ботлер The Coca-Cola Company. «Кока-Кола Беверіджиз Україна» виробляє широкий вибір безалкогольних напоїв у різних категоріях: солодкі газовані напої, соки, вода, енергетичні напої та холодні чаї. Компанія дотримується принципів сталого розвитку з метою створення цінностей для свого бізнесу і для суспільства. Ця політика передбачає задоволення потреб споживачів у виборі безалкогольних напоїв, заохочення відкритих робочих стосунків, ведення бізнесу в умовах дбайливого ставлення до навколишнього середовища та здійснення вагомих внесків у соціально-економічний розвиток місцевих громад. Для отримання більш детальної інформації завітайте на http://www.coca-colahellenic.com.ua. За додатковою інформацією звертайтеся: Наталія Нікітіна, Менеджер із зовнішніх комунікацій ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна», тел. +38 (044) 490-07-07, natalia.nikitina@cchellenic.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-