Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Крим і окупований Донбас стають великими концтаборами

Крим і окупований Донбас стають великими концтаборами

Блоги
Укрінформ
Усі території, до яких дотягаються руки РФ, перетворюються на великі концентраційні табори

Окупувавши Крим, Росія заповнила його такою кількістю зброї, яку має далеко не кожна європейська країна.

Міфічний герой Мідас перетворював усе, до чого торкався, на золото, а усі території, до яких дотягаються руки РФ, перетворюються на великі концентраційні табори, де найбільшою цінністю є російська зброя, яку тримають безправні і злиденні люди.

У багатьох куточках світу Москва створила зони небезпеки і страху, за допомогою яких дестабілізує різні регіони планети.

Чи справді вона така сильна? Ні. Як і вся сучасна Росія, її армія теж є радянським спадком із минулого. Сила Росії в її зухвальстві й нерішучості вільного світу.

Вона сильна доти, доки їй не чинять опору. Навіть найслабший може перемогти хулігана, коли починає справедливо відстоювати свою гідність та права. А ми - далеко не найслабші.

А ця інфографіка ілюструє масштаби лицемірства Росії, коли вона заперечує свою присутність на Сході України. Четвертий рік убиваючи українців, Москва посилає на смерть і власних громадян.

Це не новина – її керманичі ніколи не цінували чиєсь життя, ставлячись до людей, як речей, котрі повинні мати інвентарний номер і сліпо виконувати божевільні накази. Своїх загиблих у цій війні росіяни ховають у безіменних могилах, аби навіть мертві не могли нагадувати їм про злочини Кремля.

Проте відповідати за скоєне все одно доведеться.

Іванна Климпуш-Цинцадзе

FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-