Компанія Lambre запустила унікальну серію арома-паті по всій Україні

Компанія Lambre запустила унікальну серію арома-паті по всій Україні

Укрінформ

Близько 500 гостей відвідали арома-паті, організовані компанією Lambre. Унікальна акція, яка проводиться в Україні вперше, стартувала 21 червня 2017 року. Події у форматі квіткової вечірки вже відбулися в 5 містах.

З огляду на кількість бажаючих приєднатися до проекту, в календарі подій з'являються нові населені пункти і дати.

Арома-паті — свято в неформальній обстановці. Гостям пропонують забути про метушню, випити чашку ароматного чаю або кави, насолодитися десертами і концертною релакс-програмою, взяти участь у майстер-класах та дегустації парфумів з асортименту http://lambrekiev.com.ua/, вручають брендові подарунки.

Але головне — тут діляться секретами про справжню силу впливу ароматів, яких немає ні в одній книзі або інтернет-виданні. Це ексклюзивна інформація. Її можна і слід застосовувати на практиці, щоб змінити життя на краще.

Організатором арома-паті виступає компанія Ламбре. Гість заходів — доцент кафедри світової літератури Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Галина Василівна Крюкова. Її лекції традиційно збирають повні зали не тільки в Україні, а й за кордоном.

«Цей захід — можливість доторкнутися до таємничого і святкового світу ароматів, які за силою впливу вчені прирівнюють до гіпнозу. Аромати живуть поруч із нами століттями, але мало хто уявляє, наскільки сильно вони впливають на нашу душу, сексуальність та успішність», — зазначає Галина Василівна.

На арома-паті діляться рецептами впливу на людей і взаємовідносини за допомогою правильно підібраних запахів. Розповідають, як аромати, зокрема елітні парфуми Lambre, допомагають проявити сексуальність, привабливість в очах протилежної статі, знайти і зберегти любов, домогтися успіху в кар'єрі.

Свята у форматі квіткових вечірок вже відбулися в Запоріжжі (ресторан «Олімп»), Одесі (ресторан «Веранда»), Вінниці ( «Рів'єра»), Чернівцях (готель «Преміум») і Харкові (ресторан «Авлабар»). На всіх зустрічах організовуються професійні фотосесії, які будуть нагадувати учасникам про яскраву подію.

На вересень-жовтень-листопад заплановано проведення арома-паті для шанувальників французької парфумерії у Хмельницькому, Кам'янець-Подільському, Хусті, Шостці, Чернігові, Львові, Дніпрі, Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-