Що потрібно знати новачкам про деморахунок на ринку Форекс

Що потрібно знати новачкам про деморахунок на ринку Форекс

Укрінформ

Будь- який деморахунок є віртуальним. Частина «демо» означає в скороченні «демонстративний». З його використання бажано починати роботу недосвідченим трейдерам. Для його відкриття не потрібно ані особливих умінь, ані сил, ані часу. У той же час це хороша можливість випробувати в справі нову стратегію без ризику втратити справжні гроші. Також деморахунок дозволить визначити, наскільки зручно працювати конкретній людині з обраним брокером.

З деморахунком з'являється можливість здійснювати операції, що приносять максимальний прибуток. Це дасть досвід по розпізнаванню тренда, своєчасному входу і виходу з угоди, вибудовування лінії підтримки або опору.

Технічно demokonto cfd такий же, як і реальний. Однакові і можливості, і функції. Обмежень за кількістю відкритих рахунків немає. Не потрібно забувати про психологічний тиск, який, безумовно, присутній при роботі з реальними грошима. Саме з цієї причини на деморахунку зазвичай заробляти простіше, адже людина по суті нічим не ризикує. Перш ніж переходити на роботу з реальним рахунком, потрібно морально налаштуватися на можливість майбутніх втрат і постаратися ставитися до всього так само холоднокровно, як якщо б гроші залишалися віртуальними.

З тієї ж причини час роботи з віртуальним рахунком варто обмежити самостійно, в іншому випадку буде важко перебудуватися на справжню, реальну діяльність.

 Недоліки деморахунку:

  1. При тривалій роботі з віртуальними грошима перебудовуватися на реальні операції на Форекс непросто. Важко буде розлучатися з втраченими грошима, потрібно вчитися відрізати себе від сильних емоцій, представляючи, що робота досі ведеться з віртуальними коштами.
  2. Очікування не завжди виправдовують реальність. Цей пункт безпосередньо пов'язаний також з переходом на роботу з реальними грошима. Не варто чекати, що раз на віртуальному рахунку все йшло гладко, то і на цьому буде так само.

Для відкриття деморахунку не потрібно великої кількості тимчасових витрат і особливих умінь. В цілому все досить швидко і просто.

Віртуальний рахунок дозволяє ознайомитися з особливостями devisenhandel cfd новачкові або відпрацювати стратегію бувалому «гравцеві». Важливо не забувати, особливо новоприбулим, що не варто затягувати з роботою з демогрошима, інакше переходити на реальний рахунок буде важко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-