Годинники CASIO G-Shock модельний ряд AW-591

Годинники CASIO G-Shock модельний ряд AW-591

Укрінформ

Замислившись, черговий раз поміняти наручний годинник, я зрозумів, що хочу годинник класом вище. Годинники які з успіхом можуть підійти під повсякденний костюм і так сказати на вихід у світ. З огляду на мою звичку не сидіти вдома, годинник повинні витримувати випробування водою, брудом, ударами. Бути зручно читаються в будь-який час доби. Перебравши тонну інформації, скоїв наїзд за годинними магазинах.

Годинники CASIO G-Shock http://timeshop.com.ua/casio.html , відразу кинулися в очі своїм незвичайним оформленням циферблата. Витончене струнке скло, нагадало годинник для дайверів, подвійне час аналоговий двухстрелочнік і цифровий. Зручний пластиковий ремінець, гармонійно вписаний в корпус годин з логотипом G-Shock. Та й просто підійшли під колір очей. Купівля вийшла, продумано спонтанної як завжди, коли річ сподобалася з першого разу.

3-х річний досвід експлуатації показав, що не все так гладко як хотілося. Давайте про плюси, японський механізм із збіркою в Китаї, точність ходу плюс мінус секунда в місяць, батарея харчування на десять років. Плюшки у вигляді фази місяця, припливів відливів, різноманітних будильників і таймерів. Та й ще стрілки з люмінофорним покриттям, в загальному, свято якесь. Але вночі люмінофор згасав за десять хвилин, тьмяна підсвічування давала розгледіти тільки стрілки.

Під водою, це їхня стихія, завдяки опуклому склу блакитного кольору, екран годин чудово читається. А ось на суші, вони неженки. Безель з фарбованого алюмінію приємно радувала око дайвера. Опукле скло, норовить зачепитися за все кам'яні стіни. Загалом, повсякденно це більше костюмні годинник, які підкреслять, якусь пригодницьку натуру господаря.

Поставив залізний ремінець з каталогу CASIO G-Shock, пополірував корпус, скло зараз взяв би світле. Цей годинник і зараз зі мною, не дивлячись на недоліки, вони просто мені подобаються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-