Нова колекція Jack Wolfskin 2017-2018 вже у продажу

Нова колекція Jack Wolfskin 2017-2018 вже у продажу

Укрінформ

У спеціалізований інтернет-магазин спортивного одягу, взуття та аксесуарів Estafeta.com.ua надійшла нова колекція 2017-2018 від німецького бренду Jack Wolfskin.

 У колекції представлені високотехнологічне взуття, одяг і аксесуари для холодної пори року.

 Нова колекція робить акцент на функціональності і комфорті. З мріями про свободу і незалежність продукція бренду Jack Wolfskin виготовлена з вітрозахисних та водонепроникних тканин. Еластичність, мобільність, UV-захист і властивості управління вологою характеризують матеріали, що застосовуються в колекції.

А такі технологиии, як TEXAPORE INFINITY, TEXAPORE О₂ + HYPROOF надають безлімітний всепогодний захист, забезпечуючи водо- і вітрозахист на 100%.

Ергономіка і комфорт грають величезну роль для Jack Wolfskin. Немає поганої погоди, є лише погане екіпірування. Все більше батьків дотримуються цього девізу і відповідно вибирають для себе і своїх дітей якісний продукт. Діти також бачать переваги зносостійкого, водонепроникного і модного одягу. Жага пригод зростає, особливо коли мова йде про сім'ї з дітьми. Все більше і більше сімей проводять своє дозвілля в походах, займаються альпінізмом, проводять вихідні в природних парках і подорожують.

Слідуючи сучасним технологіям і модним тенденціям, а також з огляду на побажання наших покупців, нова колекція розширює сервісні функції інтернет-магазину Estafeta, так як створена для людей, які шукають відкриті простори і свободу дикої природи і надає покупцеві можливість самостійного підбору гідного функціонального взуття, одягу і аксесуарів не тільки для активного відпочинку, а й для повсякденного використання.

Трохи про нас

Estafeta.com.ua — це інтернет-супермаркет для всіх, хто має відношення до спорту: професійних спортсменів, пристрасних прихильників активного відпочинку і просто наймолодших шанувальників фізичної активності.

В інтернет-магазині представлений найширший і різноманітний асортимент товарів провідних брендів — світових лідерів по виробництву спортивного інвентарю та одягу, таких як: Adidas, Nike, Puma, Asics, New Balance, Merrell, Columbia, Speedo, Arena і інші.

Estafeta.com.ua прагне вивести клієнтів на новий якісний рівень тренувань і радіє разом кожному професійному досягненню або маленькій особистій перемозі.

Контакти:

Інтернет-магазин: Estafeta.com.ua

0 800 212-663

044 363-26-60

info@estafeta.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-