Продукція «Кабель-Інвест»: з гарантією європейської якості

Продукція «Кабель-Інвест»: з гарантією європейської якості

Укрінформ

Компанія «Кабель-Інвест» є одним із найбільших українських виробників сертифікованої кабельно-провідникової продукції, яка застосовується у всіх секторах енергопостачання. За 22 роки роботи ТМ «Кабель-Інвест» зарекомендувала себе перевіреним часом і надійним брендом, що представляє якісну продукцію, виконану за європейськими стандартами.

 Основним напрямком діяльності підприємства є виробництво:

  • кабельно-провідникового асортименту (включаючи кабелі до 35 кВ: ЦААБл, ААШВ, ААБл, АСБл, ізольовані кабелі 1-110 кВ);
  • двигунів асинхронного типу;
  • електроприводів з керуванням;
  • систем для прокладки кабельних мереж;
  • вимикачів, електрощитів, електрофурнітури;
  • замків електромеханічних для СКУД;
  • обладнання, щоконтролює доступ до банкоматів.

ТМ «Кабель-Інвест» — незаперечний гарант високого рівня безпеки своєї продукції, яку постачає найбільшим електротехнічним, енергетичним, будівельним підприємствам України (в тому числі і компаніям, зайнятим у галузі виробництва та розподілу електроенергії).

 Компанії «Кабель-Інвест» довіряють професіонали, оскільки асортимент компанії відповідає стандартам ГОСТ і ТУ, в тому числі, канонам Міжнародної системи якості ISO 9001: 2001 (ISO 9001: 2000, IDT).

Компанія «Кабель-Інвест» має статус офіційного дистриб'ютора GE PowerControls (дочірньої компанії General Electric, США), Dutchi Motors BV (Нідерланди), Siemens (Німеччина). Серед безлічі інших її зарубіжних партнерів — товариства з обмеженою відповідальністю «Копос» (Чехія), «Про-Беттерман» (Німеччина).

 Також компанія щільно співпрацює з ІТЦ «Промікс», ТМ «Шериф» (Смоленськ), ТОВ «Українськісистемикабельних трас», ТМ «СКАТ» (Краматорськ).

 Довідка про компанію:

ТОВ «Кабель-Інвест» відомо з 1995 року в якості одного з лідерів з випуску сертифікованої кабельно-провідникової продукції в Україні. Авторські торгові марки «Кабель-Інвест» і «КПД» отримали реєстрацію Головного державного департаменту інтелектуальної власності України.

 Колектив компанії нагороджений почесною грамотою Торгово-промислової палатиУкраїни за досягнення в реалізації конкурентоспроможної продукції на сегментному ринку і збільшення обсягів експортно-імпортних операцій.

Контакти:

Україна

03055 м Київ,

вул. Ванди Василевської, 7, к.400

Тел. / Факс: +38 (044) 236-19-06

e-mail: info@ci.kiev.ua

Сайт: www.ci.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-