Екстремальний відпочинок в столиці: на сайті «Покупон» з'явилися знижки на стрибки з моста

Екстремальний відпочинок в столиці: на сайті «Покупон» з'явилися знижки на стрибки з моста

Укрінформ

Український портал «Покупон», що пропонує промокоди та групові знижки, представив нові купони на стрибки з моста. З таким купоном знижка на стрибки з пішохідного моста в Києві складе до 55%.

 Роупджампинг (rope jumping) — одне з порівняно нових, але дуже популярних напрямків екстремального спорту. Його перевага — доступність для новачків, яким не потрібно проходити спеціальну підготовку. Це можливість отримати порцію адреналіну і перемогти одну з поширених фобій — страх висоти. Стрибок з моста не тільки подарує незабутні емоції, але і допоможе позбутися від стресу і забути про проблеми, зміцнить впевненість у собі і своїх силах. Переконайтеся в здатності подолати один зі своїх страхів — і впоратися з іншими буде набагато простіше.

 Виконуються стрибки з моста на гумці (банджі-джампінг) або на спеціальній альпіністській мотузці (роупджампінг). Гумовий трос за рахунок розтягування трохи уповільнює падіння, а потім підкидає екстремала вгору-вниз. Мотузка ж не перешкоджає вільному польоту, доставляючи більшу порцію адреналіну при гальмуванні, а потім розгойдується, як маятник.

 Незважаючи на екстремальні відчуття, такий спорт абсолютно безпечний. У роупджампінгу використовується професійна альпіністська система страховки, а основна мотузка дублюється страхувальною. Зокрема, команда екстремалів «Без Меж» для стрибків з мосту в Києві використовує італійське, французьке і чеське спорядження, яке регулярно оглядається і зберігається в спеціальних умовах. За безпеку учасників атракціону відповідають досвідчені інструктори, які пояснюють правила здійснення стрибка і контролюють їх дотримання.

Знижкові сертифікати від порталу «Покупон» на стрибки з 26-метрового пішохідного мосту в Києві дозволяють заощадити до 55% на вартості атракціону. За 15 грн можна придбати купон на 50-відсоткову знижку на стрибок для одного екстремала: підсумкова вартість складе 100 грн замість 200. Для двох же вигідніше придбати купон за 25 грн: в цьому випадку знижка складе 55%, а ціна стрибка — 200 грн замість 450. Щоб скористатися знижкою, можна пред'явити купон як в роздрукованому, так і в електронному вигляді.

Організатор атракціону — компанія «Без Меж», спеціалізацією якої є стрибки з мотузкою з великої висоти. Майданчики для таких стрибків обладнуються на мостах, висотних будівлях або прямовисних скелях.

 Детальніше про цю екстремальному розвагу і знижкові купони можна дізнатися на порталі «Покупон» за посиланням: https://pokupon.ua/kiev/pryzhki_s_mosta.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-