У Вінниці школярку, яка самостійно прибрала півострів, мерія нагородила айфоном

У Вінниці школярку, яка самостійно прибрала півострів, мерія нагородила айфоном

Укрінформ
Вінничанці Марії Чикальській, яка прибрала сміття з півострову «Бригантина», міський голова Сергій Моргунов подарував iPhone.
Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.
«У Вінниці відбулась неординарна і приємна подія, про яку дізналась фактично вся країні. Юна патріотка Вінниці, яка вболіває за наше місто, у свої 14 років показала чудовий приклад для всіх. Вона самотужки прибрала сміття, яке залишили після себе відпочиваючі в районі півострова «Бригантина». Марія гарно навчається в школі-гімназії №6, про неї гарно відгукуються педагоги і її друзі, вона займає активну життєву позицію. Тож дякую Марії за активну позицію, а її батькам – за гарне виховання доньки», – каже Сергій Моргунов.
Згідно з повідомленнм, мер міста подякував дівчині за небайдужість і любов до свого міста.
Марія Чикальська  мешкає поруч з півостровом «Бригантина», який утворює вигин русла р. південний Буг, і любить там гуляти. Відтак, вирішила навести лад у рекреаційній зоні самотужки. Школярка самостійно прибрала територію півострова, зібравши 50 мішків сміття.
«Мені дуже приємно за увагу та такий подарунок. Я сподіваюсь, що мій приклад змінить ставлення деяких людей до нашого міста і вони слідкуватимуть за чистотою і будуть робити такі гарні вчинки. Я люблю бувати на природі, і коли пішла відпочити на півострів Бригантина побачила, що там сміття, яке залишили після себе відпочиваючі, і у мене одразу з’явилось бажання його прибрати», – розповіла Марія Чикальська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-