На Вінниччині визначили переможців обласного конкурсу «Людина Року»

На Вінниччині визначили переможців обласного конкурсу «Людина Року»

Укрінформ
Конкурсна комісія у четвер визначила переможців обласного конкурсу «Людина Року» у 25 номінаціях.
Ними стали провідні діячі різних галузей, які домоглися найпомітніших результатів у своїй сфері діяльності.
На участь в конкурсі цьогоріч було подано 114 кандидатур, висунутих від 59-ти місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, трудових колективів, профспілок, громадських об’єднань, осередків політичних партій. Слід зазначити, що обласний конкурс на звання «Людина року» проводиться з метою виявлення видатних і талановитих особистостей, відзначення інтелектуальної та професійної еліти області, нагородження громадян за найбільш вагомі професійні досягнення в управлінській, економічній, соціальній, культурній, науковій та громадсько-політичній діяльності.
В окремих номінаціях за першість конкурували близько десятка претендентів. Найбільше подань було зареєстровано на номінацію  «Працівник охорони здоров’я» – 11, та по 10 номінантів на відзнаку «Громадський діяч» і «Працівник освіти». Утім, переможець – лише один в кожній із 25 номінацій: «Архітектор», «Регіональний лідер», «„Громадський діяч», «Депутат», «Державний службовець», «Діяч культури та мистецтва», «Діяч науки», «Жінка», «Журналіст», «Міський голова, голова районної ради», «Митець», «Посадова особа місцевого самоврядування», «Працівник освіти», «Працівник охорони здоров’я», «Працівник сільського господарства», «Працівник соціального захисту», «Працівник сфери обслуговування», «Підприємець», «Промисловець», «Роботодавець», «Сільський, селищний голова», «Сільськогосподарський товаровиробник приватного сектора», «Спортсмен», «Юний митець» та  «Юний спортсмен».
Переможці обласного конкурсу «Людина Року – 2017» 0.05 MB, 03.08.2017
Вручення відзнаки «Людина року» заплановане на 23 серпня під час проведення урочистих заходів з нагоди Дня Незалежності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-