Який готель вибрати для комфортного перебування в Дніпрі?

Який готель вибрати для комфортного перебування в Дніпрі?

Укрінформ

Провести відпустку з відпочинком в Дніпрі, здійснити ділову поїздку або скористатися можливістю побувати проїздом у місті допоможе комфортабельний і розкішно оформлений Premier Palace Hotel Abri.

Чудовий дизайн будівлі, оформленої в оригінальному стилі, привертає увагу гостей з першого погляду, залишаючи найприємніші враження. Відвідувачів тут чекає теплий прийом і ненав'язливий сервіс, а також проживання в прекрасних умовах у самому центрі міста поруч із головними визначними пам'ятками.

Зручне розташування і цікавий відпочинок

«Abri» розташований у самому центрі міста, в десяти хвилинах ходу від центрального автовокзалу і ж/д вокзалу. За 30 хвилин можна дістатися на таксі в аеропорт, замовивши трансфер за окрему плату. Особливі умови очікують постійних гостей, які часто здійснюють перельоти: за кожну ніч, проведену в готелі, нараховуються бали, що дозволяють отримати знижки членам клубу Premium Club.

Дістатися до готелю можна з будь-якої частини міста: заклад знаходиться поблизу головних транспортних ліній і станцій метро. До послуг гостей безкоштовна автостоянка на 25 місць, що не вимагає попередньої броні. У безпосередній близькості розташована зелена зона — Парк пам'яті і примирення, торгово-виставковий комплекс «Слов'янський», Курчатівський ринок, шашлична, кафе, відділення Нової пошти та кілька заправок. Сім'ї з дітьми і туристи можуть відвідати дитяче містечко, зоопарк, гойдалковий парк і картинг-центр.

Недорогі номери і європейський рівень обслуговування в готелі

Фонд закладу становить 72 номери, а також великий і малий конференц-зал на 30, 50 і 85 осіб. Це дає можливість розміститися в Дніпрі на одну ніч, добу або кілька днів з урахуванням фінансового становища та особистих уподобань. У розпорядженні гостей номери з такими перевагами:

  • сучасною системою клімат-контролю (кондиціонер і опалення);
  • плазмовим телевізором і провідним інтернетом;
  • безкоштовним Wi-Fi і супутниковим телебаченням;
  • міні-баром із прохолодними напоями;
  • зручними меблями;
  • санвузлом і ванною кімнатою (тепла підлога).

Співробітники готелю організують для постояльців та їх гостей банкет або фуршет в ресторані, розрахованому на 90 осіб. Всебічну допомогу отримають бізнесмени, які приїхали в ділове відрядження: в їх розпорядженні кімната переговорів, конференц-зали з попереднім бронюванням, факс, копіювальна техніка та сейф для зберігання важливих документів.

В ціну номерів «Прем'єр», «Делюкс» і «Люкс» входить сніданок з ароматною кавою або чаєм та солодощами для любителів випічки. На замовлення на кухні приготують індивідуально упаковані ланчі і дієтичну їжу. Доставка в номер їжі та напоїв здійснюється цілодобово.

Забронювати номери можна онлайн на сайті або за вказаними телефонами, а дістатися до Premier Palace Hotel Abri громадським і особистим транспортом. Готель розташований за адресою: спуск Ярмарковий, 1 — у самому центрі Дніпра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-