Благодійна стоматологічна акція для ветеранів АТО та членів їх сімей

Благодійна стоматологічна акція для ветеранів АТО та членів їх сімей

Укрінформ
За підтримки Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції з 13 по 18 червня 2017 р. у м. Києві на базі медичного центру ANGELIA була проведена Благодійна стоматологічна акція для ветеранів АТО та членів їх сімей.

Безкоштовні консультації, послуги з лікування (пломбування, професійне чищення зубів, видалення зубів тощо) отримали більше 300 учасників акції.

Медичну допомогу надавали 20 стоматологів із США, університету Лома Лінда, а також стоматологи та їх асистенти медичного центру Angelia (м. Київ).

Крім медичної допомоги лікарі надали консультації щодо подальшої підтримки здоров’я зубів та наочно показали, як правильно чистити зуби та користуватися зубною ниткою.

В рамках заходу завідувач сектору Служби у м. Києві Примаченко В. В. вручив подяки вищезазначеним лікарям.

Після лікування та консультацій всі відвідувачі отримали подарунки: засоби для догляду за ротовою порожниною (зубну пасту, зубну щітку та зубну нитку) та пам’ятку про особливості догляду за зубами після процедури чищення.

Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції висловлює вдячність за небайдужість, розуміння та допомогу американським та українським фахівцям – стоматологам, які безкоштовно надали стоматологічні послуги захисникам суверенітету, цілісності та незалежності  України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-