Представники Служби взяли участь у заходах до Дня Конституції України

Представники Служби взяли участь у заходах до Дня Конституції України

Укрінформ
Представники Служби в областях 27–28 червня 2017 року взяли участь в урочистих  заходах з нагоди 21-ї річниці ухвалення Верховною Радою України Основного закону держави – Конституції України.

У Донецькій області у м. Дружківка біля монументів видатних українців – Тараса Шевченка, Богдана Хмельницького та княгині Ольги – під час урочистостей були вручені почесні грамоти мешканцям міста. А у смт. Велика Новосілка було проведено районне свято “Нас чекає щастя майбуття”, присвячене Дню Конституції України та 85-й річниці з дня заснування Донецької області, під час якого проведено дитячий малюнковий флешмоб, показові виступи майстрів спорту, змагання із шахів, гирьового спорту, дартсу, жонглювання м’ячем, виставка-показ робіт народних майстрів, художників. Наприкінці відбувся святковий концерт.

У Херсоні біля пам’ятника Т. Г. Шевченку відбувся урочистий мітинг та презентовано фотовиставку “Конституція – від козаків до сьогодення. До  100-річчя Української революції”, а також  звітний концерт народного хору народної пісні “Дніпровські перезвони” під гаслом “Україно, ми тебе заквітчаємо піснями”.

В Одеському національному академічному театрі опери та балету відбулися урочисті збори, під час яких було нагороджено державними нагородами видатних мешканців Одещини, покладені квіти до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку. Після церемонії була проведена роз’яснювально-демонстративна та військово-патріотична акція “Захисти Україну”, під час якої гостям та мешканцям міста було продемонстровано спеціальну та бойову техніку, озброєння, бойове спорядження та показові виступи військових підрозділів силових структур. Наприкінці урочистих заходів проведено святковий автомобільний пробіг під державною та патріотичною символікою за участю 30 автомобілів.

Вручення державних нагород, почесних грамот та подяк українцям за досягнення у професійній діяльності в різних галузях, нагородження та вшанування ветеранів російсько-української війни, покладання квітів до пам’ятника Т. Г. Шевченку та іншим видатним діячам і особистостям української землі, фотоекспозиції, спортивні турніри та святкові концерти відбулися також і в інших обласних центрах та столиці України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-