У Запорізькій ОДА обговорили питання соціального захисту ветеранів

У Запорізькій ОДА обговорили питання соціального захисту ветеранів

Укрінформ
22 червня у Запорізькій обласній державній адміністрації відбулося відкриття XІ Всеукраїнської конференції голів територіальних і функціональних рад ветеранів Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту.

Учасниками конференції стали керівники 30 рад та уповноважені делегати з правом голосу. Збори тривали  протягом двох днів під керівництвом голови  асоціації  Віктора Доманського.

З вітальним словом до учасників звернувся голова Запорізької ОДА Костянтин Бриль, подякував  їм за звитяжну працю, яку вони сумлінно продовжують,  допомагаючи не тільки своїм побратимам, а й виховуючи підростаюче покоління захисників держави.

До участі у семінар-нараді, яка відбулась після офіційного відкриття конференції, долучилися: начальник відділу соціально-гуманітарної підготовки та патріотичного виховання особового складу підрозділів ОРС ЦЗ ДСНС України Олександр Алімов,  представник  Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Світлана Марченко, представники обласної влади та керівництво Головного управління ДСНС області.

Учасники обговорили забезпечення державної політики у сфері правового захисту ветеранів, стан обслуговування, оздоровлення та санаторно-курортного лікування, перспективи прийняття законодавчих актів щодо осучаснення пенсій військовослужбовців та інше.

Під час  конференції відбулось нагородження співробітників та ветеранів підрозділів цивільного захисту Запорізького гарнізону.

Протягом другого дня зборів відбулося засідання круглого столу з головами рад Асоціації, під час якого учасники обговорили організацію статутної діяльності Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту в сучасних умовах, головні напрямки діяльності ветеранського руху в органах і підрозділах ДСНС України щодо посилення національно-патріотичного виховання молоді, активізації діяльності ветеранів стосовно забезпечення реалізації законодавчо встановлених соціальних пільг і гарантій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-