Літня школа особистісного розвитку дитини у м. Славутич

Літня школа особистісного розвитку дитини у м. Славутич

Укрінформ
Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг. 

Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літні канікули – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів.

В період з 6 по 23 червня в Соціально-психологічному центрі м. Славутич працювала Літня школа особистісного розвитку дитини для дітей учасників АТО, дітей з особливими потребами та інших категорій населення.

Кожен день Літньої школи розпочинався із ранкової зарядки, яка придавала дітям бадьорості та веселого настрою. Щодня була якась цікавинка. Діти побували на різноманітних екскурсіях: в рятувальній службі, Славутицькому відділенні поліції, на швейній фабриці, в дитячій школі мистецтв, де познайомились з особливостями та тонкощами різних професій. Під час походу до краєзнавчого музею, діти вкотре пригадали історію будівництва нашого міста та сумні події аварії на ЧАЕС, які і стали стартом для будівництва Славутича. В художній студії «АКВА-АРТ» дітям показали різноманітні майстер-класи: ліплення з глини, малювання піском, «Аквагрим», від яких всі були у захваті. Але найбільше вражень всі отримали від відвідування Клубу сімейного дозвілля «КІНО». Там діти досхочу награлися в «місті професій», на ігрових площадках – лабіринтах та батутах. Дітвора  залюбки брала участь у спортивних змаганнях, квестах, літературних вікторинах, конкурсах, іграх. Веселощам, сміху та цікавим справам не було меж.

Дуже швидко пролетіли три тижні, і настала пора прощатися. Але канікули тривають, а тому попереду ще два місяці розваг та відпочинку для дітей, а школа  чекає на нову зміну.

Вихованці та колектив Літньої школи висловлюють щиру подяку за цікаві та пізнавальні екскурсії: рятувальній службі міста, Славутицькому відділенню поліції, краєзнавчому музею, Клубу сімейного дозвілля «Кіно», дитячій школі мистецтв, художній студії «АКВА-АРТ» та швейній фабриці ТВФ «ВЛАД».

Інформує Ірина Олекса, фахівець із соціальної роботи ЦСПР м. Славутич

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-