У Вінниці цьогоріч  відремонтують  56 вулиць

У Вінниці цьогоріч відремонтують 56 вулиць

Укрінформ
У Вінниці цьогоріч відремонтують 56 вулиць, 20 із них – капітально. Про це у вівторок на виїзній нараді повідомив вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Ми продовжуємо роботи з ремонту міських вулиць: цьогоріч здійснюється капремонт 20 вулиць міста. Ще на 36 вулицях приватного сектору маємо поточний ремонт на умовах співфінансування з місцевими жителями. Департаментом благоустрою розроблено план щодо капітального і поточних ремонтів міських вулиць(доріг і тротуарів) на період  до 2020 року», - повідомив Моргунов.

За його словами, загальний обсяг фінансування капітального і поточного ремонтів доріг з міського бюджету у 2017 році передбачений на рівні 180 млн гривень.

Під час капітального ремонту доріг забезпечується комплексний підхід до оновлення міської інфраструктури. А саме, ремонтується не лише дорожнє покриття, а й тротуари, існуючі зупинки громадського транспорту, їх облаштування тактильною плиткою для незрячих, а також встановлення сучасних посадкових павільйонів.

Паралельно ремонтуються електроопори, улаштовується  і оновлюється система освітлення. На ділянках магістральних вулиць усі кабелі «ховаються» під землю, аби забезпечити збереження цих комунікацій за європейськими стандартами.

Зокрема, за такою схемою наразі здійснюється капремонт вул. Бучми. За півтора місяці підрядники відремонтують дорожнє покриття на понад 2 км автошляху(18 тис. квадратних метрів), встановлять 5, 7 тис. метрів бордюрів уздовж капітально відремонтованих 5,8 тис квадратних метрів тротуарів. Капремонтом  буде охоплено й 2, 7 тис. квадратних метрів примикань до перехресть.     Окрім того, на вул. Бучми розпочато будівництво нової мережі освітлення. Загальна вартість усього комплексу робіт складає близько 27 млн гривень.     Такі інвестиції вкладаються у вулицю, де не проводився капремонт з моменту її будівництва у 1976 році. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-