Step&Store: сучасні кеди для легкої ходи

Step&Store: сучасні кеди для легкої ходи

Укрінформ

Інтернет-магазин Step & Store — спеціалізований онлайн-маркет, який пропонує купити брендове взуття. 

Спеціалізація достатньо широка: кросівки, кеди, зимові уггі, черевики, туфлі. Головна особливість цієї торгової точки — тільки оригінальне брендове взуття. Причому ціни досить демократичні, якщо порівнювати з численними маркетами, особливо офлайн-магазинами.

Сьогодні фахівці Step&Store підібрали кілька цікавих оглядів про наймодніші і найзнаменитіші взуттєві лінійки.

Кеди Vansлегкість і невимушеність

Таке взуття, напевно, зайвих рекомендацій не потребує. Vans стали дійсно культовими кедами, завоювавши без зайвої скромності практично весь світ. Про їхню якість, легкість, зручність говорити безглуздо: всі це знають і так. Краще навести кілька цікавих фактів про дане взуття:

  • Цим кедам вже півстоліття! Їх історія починається з 1966 року.

  • Ванс носили не тільки музиканти, серфери, скейтери, але й учні католицької школи.

  • Нерідко можна зустріти сучасних знаменитостей в Vans: Крістен Стюарт, Піт Вентц, Авріл Лавін, Кіру Найтлі, Ріанну і багатьох інших.

  • Найзнаменитіші лінійки взуття — Old Skool, California, Era, Classic та інші.

Щоб купити фірмові Vans, необхідно довіряти тільки офіційним, перевіреним онлайн-магазинам. Це одна з головних порад фахівців Step&Store.

Адже головна проблема сучасних торгових точок — привернення уваги покупців дивно низькою ціною, неймовірними навіюваннями про те, що саме це — оригінальні Ванс. Експерти Step & Store пропонують перше правило, за яким можна визначити підробку. Це відсутній артикул на коробці. Але і це ще не все. Навіть якщо він присутній, потрібно уважно його розглянути. А найкраще вбити назву артикулу в пошук. Якщо це оригінальна модель, пошук видасть результати фірмових онлайн-точок. Якщо ні — не видасть нічого або які-небудь сумнівні сайти.

Converse: легендарні кеди на всі випадки життя

Ще одна легендарна класика — кеди Converse, купити які теж пропонує магазин Step&Store. З досвіду продавців і консультантів українського взуттєвого онлайн-маркету, багато людей часто цікавляться, з чим носити Converse. Саме про це і піде мова:

  • Для хлопців ідеальний образ — джинсова куртка, сірі джинси і класична чорно-біла модель кед.

  • Дуже добре виглядають кеди Converse на чоловіках в класичних джинсах і піджаках із краватками.

  • Шкіряна спідниця і шкіряна куртка — ідеальний образ для дівчини, яка хоче надіти кеди.

  • Вузькі джинси, кеди Vans і будь-який вільний верх — один з найцікавіших жіночих образів.

  • Дівчата, які люблять короткі шорти або спідниці, можуть сміливо купувати Конверс.

  • І чому б не купити стильну пару кедів для повсякденного легкого літнього плаття?

Цікаво, що багато знаменитостей вже давно облюбували практично універсальні Конверс. Це Дженіффер Еністон, Майлі Сайрус, Брітні Спірс та інші.

Зимові жіночі та чоловічі уггі: готуємося до холодів

Популярними останнім часом стали UGG — оригінальні чоботи, зроблені з австралійської овчини. Фахівці Step&Store відзначають дедалі більший попит на таке взуття. Чому? Давайте дізнаємося про це докладніше:

  • Овчина — шалено приємний на дотик матеріал, але головне — якісно зберігає тепло.

  • Взимку уггі можна носити кожен день, причому не знімаючи їх в приміщенні: завдяки властивостям овчини ноги не потіють і не натираються.

  • Уггі універсальні, їх можна носити практично з будь-яким зимовим одягом — теплі джинси, штани, спідниці, а якщо говорити про верх, то це пуховики, дублянки, шуби.

  • За уггамі просто доглядати, але експерти Step&Store рекомендують купувати для цього фірмові засоби.

Пройде зовсім небагато часу, і ми будемо свідками повального носіння УГГ — замість класичних чобіт, черевиків і будь-якого іншого зимового взуття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-