Телефони Meizu — стильний і популярний гаджет

Телефони Meizu — стильний і популярний гаджет

Укрінформ

Смартфони Meizu заслужено користуються величезним попитом серед покупців різного віку, адже виробник досить часто оновлює модельний ряд, впроваджуючи нові рішення і створюючи стильний дизайн.

Однією з таких новинок є смартфон Meizu M3 Note, що має відмінний дизайн металевого корпусу, великий і яскравий дисплей і оптимальну потужність.

  1. Продуктивність

Максимальну ефективність роботи і економічне енергоспоживання забезпечує 8-ядерний процесор Helio P10 та 3 ГБ оперативної пам'яті. 64-бітний графічний модуль Mali-T860 підтримує ігри і програми зі складною графікою.

  1. Дисплей

Природне перенесення кольорів, насичені кольори і контраст відтворює 5,5-дюймовий Full HD екран з роздільною здатністю 403 ppi.

  1. Камери

13-мегапіксельна основна камера дозволяє створювати якісні знімки і знімати відео навіть в режимі низької освітленості. Зняти фото в нічний час допоможе двоколірний спалах і технологія шумозаглушення.

  1. Безпека

Тепер вся особиста інформація буде надійно захищена. Про це подбає сенсор, скануючий відбитки пальців.

  1. Автономність

Завдяки енергоефективному процесору та батареї ємністю 4100 мА/ч можна залишатися на зв'язку протягом 48 годин.

Meizu Pro 6 Plus — ще одна новинка, що заслуговує особливої уваги завдяки поєднанню продуктивності, надійності і зовнішньої привабливості.

  1. Дизайн і дисплей

Металева задня панель, олеофобне покриття 2.5 D скла і тонкий корпус з округленими кутами надає йому стильний вигляд. Висока кольору і яскрава картинка на 5,7-дюймовому екрані забезпечується за рахунок використання матриці Super AMOLED з роздільною здатністю 1440х2560 пікселів.

Клавіша mTouch оснащена сканером і пульсометром, а технологія Always on Display забезпечує активний екран із повідомленням про пропущені події, а також зазначенням дати та часу.

  1. Основні характеристики

Швидке завантаження і плавну роботу забезпечує 8-ядерний процесор Exynos 8890 з об'ємом оперативної пам'яті 4 Гб. Обсяг власного накопичувача складає 128 ГБ. Графічний модуль Mali-T880 забезпечує відтворення сучасних ігор. Програмна оболонка заснована на базі Android 6.0.1.

Тривалу роботу забезпечує вбудована батарея, ємністю 3400 мА/год з функцією швидкої зарядки.

З упевненістю можна стверджувати, що смартфони, описані вище, стануть досить популярними: адже в них вдало поєднується доступна вартість і висока функціональність

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-