Інноваційні кондиціонери ArtCool від LG

Інноваційні кондиціонери ArtCool від LG

Укрінформ
Як відзначають експерти магазину побутової техніки Tehnik, нові інверторні кондиціонери від компанії LG Electronics відрізняються стильним дизайном, економлять електроенергію і швидко охолоджують будь-які приміщення.

Ультрамодний кондиціонер ARTCOOL Stylist від компанії LG Electronics був нагороджений премією iF Design Award. Новинка відзначена завдяки своєму неординарному дизайну та універсальній стилістиці.

Унікальна модель чудово виглядає в абсолютно різних приміщеннях. Більше нагадує арт-об'єкт, ніж побутову техніку. Приваблює в першу чергу своїм зовнішнім виглядом і надає кімнаті особливу вишуканість.

Ці інверторні кондиціонери являють собою достатньо компактні агрегати розміром всього в 645x645 мм з глибиною 121 мм. Вони щільно прилягають до стіни, не порушуючи гармонії ліній в інтер'єрі. Їх корпуси виконані з пластику бездоганної якості.

Техніка оснащена світлодіодним підсвічуванням у 26 варіаціях, яке допомагає створювати особливу атмосферу в домі.

Функція Soft Airflow забезпечує рівномірний розподіл повітря при охолодженні в трьох напрямках. Кондиціонер управляється за допомогою стильного пульта з 3,4-дюймовим сенсорним дисплеєм. На екран виводяться режими, температура й інша корисна інформація.

Рівень шуму знижений до 19 дБ. Окремої уваги заслуговує екологічний аспект. Завдяки фільтру Antibacteria повітря в приміщенні очищується від частинок пилу до 10 нм. Спеціально розроблений фахівцями компанії LG комплекс Plasmaster забезпечує надійну фільтрацію повітря. Не тільки пил, але й віруси втечуть з вашого будинку. Крім того, повітря буде насичене іонами, що дуже корисно для здоров'я.

Спліт-система здатна охолодити будинок при температурі до 48 °C, і обігріти при температурі до –15 °C. При цьому використовується інверторний компресор Inverter V і спеціальна функція Active Energy control — вони дозволяють економити до 60% елекроенергії в процесі роботи. Це значне скорочення витрат і відчутна економія в умовах підвищення тарифів на комунальні послуги.

Цікава і функція Jet Cool, яка відповідає за оперативне охолодження повітря на 5 градусів всього за 5 хвилин. Зверніть увагу, таке експрес-охолодження реалізовано без використання додаткової електроенергії.

Інноваційна серія кліматичної техніки від LG — це чудове поєднання новітніх технологій і краси. Компанія LG, як завжди, на сторожі вашого комфорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-