Олімп Трейд виходить на зростаючий ринок альткойнів

Олімп Трейд виходить на зростаючий ринок альткойнів

Укрінформ
Хвиля масового захоплення криптографічною валютою не обійшла стороною і ринок бінарних опціонів: трейдери все частіше шукають біткойни і альткойни в наборі торгових активів свого майданчика. 

Заробити на зростанні вартості віртуальної валюти пропонує брокер Olymp Trade, який динамічно розвивається останнім часом. Він вже додав цифрові активи до свого арсеналу торгових інструментів.

«Криптоманія» фінансового ринку

Про цифрову валюту Bitcoin вже чули навіть ті, хто не має ніякого відношення до фінансового ринку. Це перша криптографічна валюта, яка з'явилася в 2009 році зі стартовою вартістю менше одного цента. За роки існування біткойну його ціна фантастично виросла, перевищивши 2500 доларів за монету, і продовжує зростати.

Втім, сьогодні це не єдина криптографічна валюта в світі: крім неї існують альтернативні криптовалюти, іменовані альткойнамі. Namecoin, Ethereum, Dash, Ripple, Lightcoin — можна перераховувати ще дуже довго, оскільки сьогодні кількість альткойнів перевищила 900 найменувань. Вартість деяких альткойнів вже «наступає на п'яти» Bitcoin, тому криптовалюта у вигляді інвестиційного активу сьогодні користується небувалим попитом.

Заробіток на криптовалюті у Olymp Trade

В компанії Олімп Трейд наразі можуть собі дозволити торгівлю на котируваннях Bitcoin, а також Ethereum і Litecoin, які зібрані в один торговий актив Cryptoindex. Чому вигідно заробляти на коливаннях курсу криптовалют? Ринок цифрової валюти є високоволатильним, що робить його дуже зручним для спекуляцій.

Крім того, на коливання курсів цифрових валют впливає не так багато фундаментальних факторів, тому трейдеру нескладно відстежувати всі важливі події, що стосуються цифрових монет. Також протягом дня на крипторинках спостерігається виражений тренд, що дозволяє укладати ріноманітні угоди з високоточними прогнозами.

Для точного прогнозування у брокера в арсеналі інструментів аналізу ринку доступні технічні індикатори та графічні інструменти, тому трейдер зможе запросто використовувати всілякі стратегії та підходи технічного аналізу.

Таким чином, клієнти компанії можуть приєднатися до всесвітньої «кріптоманіі» та отримати свою частину профіту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-